Rezultat napretka znanosti u službi ženske ljepote poslije 50. godine života za gušću i preoblikovanu kožu, doveo je do nastanka posebne kreme za lice za žene u menopauzi - Vichy Neovadiol Gf jača prirodnu barijeru kože, vlaži kožu, daje joj punoću i vraća čvrstoću

vichy neovadiol gfZa savršenu i zdravu kožu potrebni su određeni proteini, tzv. faktori rasta (Gf: growth factor), koji prirodno nastaju u svim stanicama kože. Faktori rasta nalaze se u tkivu koje služi koži kao oslonac i koje tijekom menopauze počinje slabjeti, što izaziva gubitak čvrstoće kože. 

Tijekom menopauze treba potaknuti faktore rasta i ojačati tkivo koje koži pruža oslonac. Vichy je stvorio Proteic Gf koji stimulativno djeluje na sintezu faktora rasta. 

Pojava menopauze izaziva dehidraciju kože i gubitak njezine gustoće te slabi tkivo koje koži služi kao oslonac, a sve to uzrokuje uočljive promjene u sljedeća tri ključna područja: jagodice gube svoju izbočenost, crte lica nisu više jasno izražene, vrat gubi svoju čvrstoću.

Vichy je stvorio novu liniju proizvoda koji pruže učinkovit odgovor na proces starenja kože poslije 50. godine života: NEOVADIOL Gf - krema za gušću i preoblikovanu kožu. Formula proizvoda sa zajedničkim djelovanjem aktivnih sastojaka jača prirodnu barijeru kože, vlaži kožu, daje joj punoću i vraća čvrstoću:

 

  • PRO-XYLANETM: povećava gustoću kože tako da dubinski vlaži epidermis i ubrzava nastanak kolagena i glikana u dermisu.
  • PROTEIC Gf: prirodni ekstrakt, bogat biljnim proteinima. Djeluje stimulativno na faktore rasta u keratinocitima i fibroblastima, stanicama koje su najbrojnije u koži.

Dnevna krema Nevadiol Gf dostupna je u dvije varijante: za normalnu do mješovitu kožu i za suhu kožu. Noćna krema Neovadiol Gf obogaćena je aktivnim sastojkom PHYTODOLINETM koji djeluje mikrostimulativno.

Cijena proizvoda:

Neovadiol Gf dnevna njega: 225.39 kuna
Neovadiol Gf NUIT noćna njega: 232,89 kuna

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.