Na popisu stvari kojih se odmah želimo riješiti su višak sjaja i prištići. Ali, ne želimo kožu koja se ljušti, isušuje i pecka nas. Tu na scenu stupaju specijalci iz Clarinsa, My Clarins Matifying Hydrating Blemish Gel i My Clarins Purifying Matifying Lotion, namijenjeni mješovitoj do masnoj koži s nepravilnostima. U jednoj noći mrlje su isušene, dan za danom koža je pročišćena, a nesavršenosti su vidljivo smanjene

Clarins My Clarins

Jeste li znali da kada pokušavate preagresivno tretirati višak sebuma, koža može postati dehidrirana i manje zaštićena od vanjskih agresija, a nesavršenosti se mogu brže ponovno pojaviti? Zato je važno kožu dobro očistiti i hidratizirati, čak i mješovitu do masnu. Clarins ima savršene proizvode za hladne dane pred nama za sve koji muku muče s nesavršenostima i masnom, problematičnom kožom. Odmah nakon nanošenja, koža će biti matirana, vidljivo manje masna i blistavija.

Clarins My Clarins

My Clarins Matifying Hydrating Blemish Gel

Ovaj puderasti gel zaglađuje kožu i ostavlja mekani, mat finiš, a namijenjen je mješovitoj do masnoj koži s nepravilnostima. Hidratizira i regulira proizvodnju sebuma za mat kožu besprijekornog izgleda. Vaša koža odmah izgleda matirano, vidljivo je manje masna i blistavija. Dan za danom, tekstura kože je zaglađena i pročišćena, područja sjaja se smanjuju, a koža izgleda ljepše i zdravije! Organska kokosova voda i ekstrakt alpske ruže donose sve što je dobro za kožu dok uklanjaju sve loše kako bi vaša koža izgledala zdravo! I, da, oduševit će vas voćno-cvjetnim notama.

Clarins My Clarins

My Clarins Purifying Matifying Lotion

Ovaj ciljani proizvod pomaže u pročišćavanju i sušenju nepravilnosti tijekom noći kako bi se smanjio njihov izgled. U jednoj noći, vaše mrlje su isušene. Dan za danom, koža je pročišćena, nesavršenosti su vidljivo smanjene. Ekstrakt livadnice čisti kožu regulirajući proizvodnju sebuma! Cink glukonat eksfolira, umiruje i pročišćava prištiće, dok salicilna kiselina regulira proizvodnju sebuma u borbi protiv prištića.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.