Kada imate dobar lak na noktima i vrhunsku maskaru na trepavicama, spremni ste suočiti se sa svakim izazovom. Exaggerated Lash maskara pobrinut će se da vaše trepavice budu kao u filmske zvijezde, a 3D mirisni lak podarit će vašim noktima ekstreman sjaj. Uz Pupu je tako lako biti – Vamp! 

pupa darivanje

Tri čitateljica koje na poklon dobivaju svaka svoj set Pupa Vamp! bestselera - odličan Pupa duo -  Vamp! maskaru u nijansi 301 Electric Blue i Vamp! lak za nokte u nijansi 203 Sensual Red, su:

JADRANKA VURAIć VOJNIć, ZAGREB

MARINA PREGUN, KARLOVAC

JELENA BAKETA, VUKOVAR

pupa darivanje

Pupa Vamp! Exaggerated Lash ikonska maskara podarit će vam neodoljive trepavice koje je nemoguće ne primijetiti. Sloj po sloj, možete graditi i prilagoditi volumen svojim potrebama, do izgleda umjetnih trepavica, a bez osjećaja težine! Tekstura je kremasta s efektom restrukturiranja trepavica zbog kojeg je moguće ostvariti naglašen volumen! Ova genijalna maskara ima spiralnu četkicu s gustim čekinjama koje su izrađene kako bi rasporedile optimalnu količinu proizvoda na trepavice. Naravno, ne razmazuje se.

pupa darivanje

Pupa Vamp! lak za nokte je prvi lak s mirisom na tržištu. Visoka koncentracija parfema u formuli daje noktima delikatan i dugotrajan miris koji se otkriva kada se lak osuši. Vamp! lak za nokte je 3D gelaste teksture s ekstremnim sjajem, a formula je otporna na guljenje. Pakiranje imitira oblik ikonske PUPA Vamp! maskare. Četkica Vamp! lakova sadrži 300 zaobljenih čekinja i jamči lagano i ujednačeno nanošenje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.