Nepravilnosti koje se pojavljuju na koži nastaju u organizmu i odraz su stresa koji utječe na rad žlijezda lojnica te posljedično na nastanak nepravilnosti. Novi prehrambeni koncentrat za kožu s nepravilnostima - Inneov D-TOX - djeluje u organizmu i dugoročno otklanja nepravilnosti

inneov d toxNa licu se, 2 mm ispod kože, nalazi više od 90 000 lojnih žlijezda koje na površini lica mogu izazvati jednak broj nepravilnosti. Lojnice su dobro opskrbljene živcima te su vrlo osjetljive na stres u organizmu. Nepravilnosti koje se pojavljuju na koži (bubuljice, proširene pore, miteseri, ten bez sjaja), odraz su stresa u organizmu koji utječe na njihov nastanak.

Umor, stres i promjena razine hormona utječu na oslobađanje aktivnih tvari (DHT dihidrotestosteron) koje potiču rad lojnih žlijezda u potkožju te uzrokuju nastanak nepravilnosti. Zbog usporene mikrocirkulacije, koju izaziva stres, koža gubi svoj sjaj.

Na temelju toga znanstvenog otkrića, laboratoriji Inneov razvili su prehrambeni koncentrat koji iznutra djeluje i otklanja nepravilnosti. Inneov D-TOXTM za kožu s nepravilnostima djeluje dvostruko uz pomoć sljedećih aktivnih sastojaka: magnezijev sulfat, piridoksin, polifenoli bijelog grožđa i vitamin C.

Kako djeluje Inneov D-TOX?

1. REGULIRA RAD KOŽE U DUBINI - pomaže pri normalizaciji unutarnjeg stresa koji može izazvati nastanak nepravilnosti Magnezijev sulfat predstavlja oblik visokokoncentriranog magnezija. Magnezij je mineral koji je iznimno važan za uravnoteženu međustaničnu izmjenu tvari. Zajedno s piridoksinom pomaže normalizirati stres u unutrašnjosti organizma koji potiče rad lojnica te utječe na nastanak nepravilnosti.

2. ČISTI KOŽU IZNUTRA - potiče mikrocirkulaciju te pomaže ponovno uspostaviti zdravo stanje kože. Ekstrakt odabranog bijeloga grožđa sadrži mnogo OPC-a (83%), polifenola koji potiču mikrocirkulaciju u koži. Zajedno s vitaminom C pomaže u uspostavi zdrave kože. Vitamin C sadrže mnoge namirnice kao što su naranča, kivi i paprika. Budući da je najnestabilniji od svih vitamina te da najjače oksidira, rabi se u sintetskom obliku koji pruža veću stabilnost. Vitamin C snažan je antioksidans koji u interakciji s polifenolima bijeloga grožđa pomaže zaštititi kožu od stresa koji izaziva oksidacija. 

Kako biste kožu očistili od nepravilnosti i povratili joj sjaj, laboratoriji inneov preporučuju uzimanje dvije kapsule Inneov D-TOX na dan uz obrok u trajanju od tri mjeseca, dvaput na godinu.

Cijena Inneov D-TOX-a je 167, 90 kn.  Možete ga nabaviti u ljekarnama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.