Nuxellence Jeunesse može se upotrijebiti kao osnovni korak za njegu kože samostalno, ujutro i/ili navečer, kod žena s normalnom i mješovitom kožom, ili ispod uobičajene kreme kako biste razmazili suhu i vrlo suhu kožu

nuxe nuxellence jeunesse

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju prekrasne nove serume Nuxe Nuxellence Jeunesse, su:

ANDREA RIMPF, VINKOVCI

GORDANA KNEžEVIć, ZAGREB

JASMINA šIžGORIć, šIBENIK

Nuxe Nuxellence Jeunesse serum je osnovni korak u svakodnevnoj njezi lica, za sve žene svih dobnih skupina.

Nuxellence Jeunesse može se upotrijebiti kao osnovni korak samostalno, ujutro i/ili navečer, kod žena s normalnom i mješovitom kožom, ili ispod uobičajene kreme kako biste razmazili suhu i vrlo suhu kožu.

DODATAN PLUS! Nuxellence Jeunesse može se kombinirati s bilo kojim drugim proizvodom za njegu lica kako bi se povećala njegova učinkovitost.

Test proveden pod dermatološkim nadzorom dokazao je da kombinacija fluida Nuxellence Jeunesse s drugim anti-age proizvodom za njegu kože osigurava čak 2 x veću učinkovitost na vraćanje mladenačkog izgleda kože.

Nježan miris prožet je suptilnim notama cvjetova lana, đurđice i heliotropa te osvježavajućim notama mandarine i nektarine.

Ova jedinstvena kremasta tekstura nježno ružičaste boje ostavlja iznenađujuće mek i baršunast osjećaj na koži. Formula bez parabena sadrži 87% sastojaka prirodnog porijekla.

Bočica od 50 ml, sa sistemom na pumpicu koja se može "spremiti", omogućava da već jednim pritiskom pumpice dobijete odgovarajuću količinu proizvoda.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.