Pripremili smo vam očaravajuće mirisne i modne poklone - očekuje vas mirisni hit sezone, parfem La Diva by Emanuel Ungaro, a uz njega stiže prekrasan, trendi lagani proljetni šal - bijeli s crnim točkicama i obrubom boje fuksije

emanuel ungaro la diva

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju jedan od najvećih mirisnih hitova sezone, parfem Emanuel Ungaro La Diva, a uz njega i trendi proljetne šalove na točkice, usklađene s ambalažom mirisa, su:

EMILIJA BOSMAN, KOPRIVNICA

NIKOLINA JURINJAK, LOVRAN

BERNARDA MIOčEVIć, RIJEKA

Emanuel Ungaro La Diva EdP je topao, zavodljiv, gurmanski parfem, koji savršeno funkcionira za sunčane proljetne i ljetne dane. On je sočan, sladak, meden te očaravajuće privlačan. Pripada cvjetno-voćnoj slatkoj kategoriji. Gornje note su mu blistave i sočne – kruška, malina i ružičasti papar. Srednje note su cvjetne – gardenija i jasmin, ali uz dodatak slasne dunje. Baza mu daje opojnu slatkoću i toplinu – tu su med, vanilija i pačuli. On na koži ostavlja trag sočnog zrelog voća, medenih aroma, ali i karakter papra i pačulija. 

emanuel ungaro la diva

emanuel ungaro la diva

La Diva je suvremena reinterpretacija slavnog klasika Emanuela Ungara Diva iz 1983. te svojom olfaktivnom estetikom prati prepoznatljive karakteristike brenda - senzualnost, putenost, seksepil... 

Uz miris vam stižu neodoljivi i lagani, proljetni Emanuel Ungaro šalovi na točkice, koji će savršeno podići vaše proljetne i ljetne modne kombinacije. Možete ih nositi oko vrata, u kosi, kao ukras na torbi... Uživajte u modno-mirisnim igrama. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.