Razmišljate o „peglanju" bora Botoxom, a strah vas je igle i neželjenih nuspojava?! Može li se postići efekt Botoxa bez injektiranja? Može, i to najmodernijim tretmanom prirodnim Botoxom s tzv. freeze-dry tehnologijom

botox tretmanŽene koje ne žele (ili se plaše) Botox injekcija na svome licu, a žele „ukrotiti" bore, doći će na svoje - konačno im se i u Hrvatskoj pruža iznimna prilika da najsuvremenijim prirodnim biljnim Botoxom učine dosad nemoguće.

Riječ je, naime, o specijalnoj smjesi Escutox - kombinaciji ekstrakta hibiskusa i oligosaharida u tzv. freeze-dried obliku, konzerviranom procesom liofilizacije, koja, pojednostavljeno rečeno, znači proces kontroliranog sušenja, uz kemijsku obradu. Ova iznimna freeze-dry tehnologija omogućuje prirodnim aktivnim sastojcima dubinsku penetraciju u kožu i najintenzivnije rezultate.

Freeze-dry Escutox patentirala je američka kuća vrhunske profesionalne kozmetike - Pevonia Botanica. Snažnim djelovanjem na završetke živčanog sustava Pevonijina ekskluzivna Escutox formula omogućava iznimnu regeneraciju na način da relaksira grube bore, dubinski vlaži kožu i povećava elastičnost kože. Koža snažno apsorbira aktivne supstance i bore se vidljivo smanjuju. Riječ je o prvoj pravoj i učinkovitoj alternativi Botoxu. 

Koža - jednostavno mlada odmah

Osim prirodnog biljnog Botoxa naše anti-age tretmane provodimo i drugim visoko-kvalitetnim i doista revolucionarnim proizvodima za njegu lica - radi se o Pevonijinim koncentratima kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Njihov učinak je zapanjujuć i golim okom vidljiv odmah. Također se radi o proizvodima stvorenim složenom tehnologijom freeze-dry, a sadrže 100% tvari koje su nužne za elastičnost, svježinu i tonus vaše kože. S godinama, naime, koža gubi važne sastojke kao što su kolagen, elastin i hijaluronska kiselina.

biljni botox, escutox, pevonia botanicaOno što je revolucionarno u proizvodima Pevonie Botanice, s kojima radimo, nije činjenica da oni sadrže ove sastojke (jer ti su sastojci sadržani gotovo u svakom boljem proizvodu za njegu lica), već je ono što je novo i revolucijonalno upravo tehnologija kojom su dobiveni - čisti 100-postotni kolagen, elastin i hijaluronska kiselina u obliku „hostija" ili ampula, koje tijekom tretmana apliciramo na kožu. 

Takav koncentrat neusporedivo brže i lakše daje vidljive rezultate jer je njegova apsorpcija puno bolja od običnih proizvoda. Pogled u ogledalo nakon tretmana oduševit će vas jer s tako nečim još se niste susreli . Koža je jednostavno mlada.

Beauty Institut Alla Via
Selska 3/2
tel: 01/3768-786
mob: 099/7676-820
www.studio-institut.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.