Aktivni sastojci zelene kave, dobiveni inovativnim tehnološkim procesima, novitet su na kozmetičkoj sceni. Oni koži vraćaju glatkoću i čvrstinu jer uklanjaju toksine, revitaliziraju tijelo i „prže" masne stanice

pevonia botanica, zelena kava

Zahvaljujući tretmanu zelenom kavom, vaše se tijelo oslobađa masnoća i toksina. Užitak je jednak ritualnom ispijanju omiljenog jutarnjeg napitka. Opuštate se uživajući u dodiru moćnog, čudotvornog ekstrakta zelene kave, koji kožu mazi i istovremeno se učinkovito i uspješno bori protiv mrskog neprijatelja vaše ženstvene ljepote - celulita. Sve to uz nježne, ali čvrste masažne pokrete, koji vas relaksiraju i potiču cirkulaciju.

S godinama se na koži našeg tijela počinju javljati nepravilnosti. Javljaju se sljedeći problemi: nakupljanje toksina, slaba cirkulacija, celulit, koža izgleda kao narančina kora, pomanjkanje tonusa, smanjena elastičnost i dehidracija.

Aktivni sastojci zelene kave, dobiveni inovativnim tehnološkim procesima, novitet su na kozmetičkoj sceni. Oni koži vraćaju glatkoću i čvrstinu jer uklanjaju toksine, revitaliziraju tijelo i „prže" masne stanice. Dosadašnja borba protiv celulita temeljila se na tretmanima i postupcima koji su djelovali detoksikacijski i diuretički - uklanjali su višak tekućina i toksina iz stanice. Zelena kava novost je i pravo otkriće u otklanjanju problema s celulitom.

Kako djeluje zelena kava?

Green Coffee (zelena kava) je novootkrivena i znanstveno potvrđena djelotvorna supstanca koja učinkovito odstranjuje celulit. Revolucionarni ekstrakt zelene kave bogate klorogenskom kiselinom, kofeinskom kiselinom i fenolnom kiselinom stimulira sposobnost tijela da zaustavi stvaranje naslaga masnoća, oživi metabolizam, ukloni toksine, spriječi zaostajanje vode, prirodnim putem stimulira lipolizu, spriječi oksidaciju lipida, povećavajući izlučivanje mokraće. Bogata polisaharidima dubinski vlaži kožu i normalizira biološku aktivnost kože.

pevonia botanica, nymphea, zelena kava

Kod problema s celulitom i nepravilnostima u teksturi PEVONIA BOTANICA preporučuje tretman plemenitim stopostotnim ekstraktom zelene kave, Green Coffee Body Wrap. Okupajte svoje tijelo zelenom kavom. Ono će vam zahvaliti glatkom i čvrstom kožom.

LPG EndermoSpa Centar
Zamenhoffova 22, Zagreb
tel. 01-3768-786

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.