Ove hladne sezone make-up će biti odvažan i zanimljiv. Uživala sam slažući nove trendove jer s nadolazećom jeseni stižu neke doista izazovne beauty varijante

Irena Herceg
Irena Herceg

Beauty Tips & Tricks

Donosim vam impresivne make-up trendove s modnih pista za jesen/zimu 2014.-2015. Trendovi su vrlo raznoliki pa tako možemo pronaći ponešto za svačiji ukus. Počinjem od klasičnog prirodnog looka, preko smokey eyesa, do ekstravagantnih punk varijanti i intenzivnih boja. Zajednička karakteristika svih look-ova za nadolazeću sezonu je prirodan i prozračan ten, vrlo često bez rumenila ili s nježnim dodirom ružičastog.

Prirodni prozračni sjaj

Jedan od najotmjenijih lookova za predstojeću sezonu je prirodan look. Ove sezone je prirodni efekt postignut s najsofisticiranijim i različitim make-up proizvodima, a rezultat je doista dojmljiv, prirodan i ujedno vrlo elegantan izgled. Karakteristika ovakvog izgleda su nježno ružičaste usne i obrazi - Diane von Furstenberg, Ralph Lauren.

beauty trendovi jesen 2014

Twiggy trepavice kao u lutkice!

beauty trendovi jesen 2014

Oči su istaknute zrazito naglašenim i oblikovanim trepavicama. Privlačan retro look dobiven je tako da su gornje i donje trepavice istaknute ekstenzijama lažnih trepavica. Kapak i ostatak lica ostavljen je potpuno prirodnim – Rochas, Gucci.

Naš omiljeni smokey je uvijek "in"

beauty trendovi jesen 2014

Smokey efekt uvijek je prisutan, pa tako ne izostaje niti ove sezone. Make up na cijelom licu je potpuno prozračan, fokus je isklučivo na očima – Roberto Cavalli, Tom Ford.

Usne boje borovnice

beauty trendovi jesen 2014

Prije svega, primijetila sam pad popularnosti krvave crvene nijanse, dok su na modnim pistama izrazito moderne ružičaste usne i one boje borovnice - Zimmermann.

Metalni sjaj na očima

beauty trendovi jesen 2014

Vrlo zanimljiv i privlačan trend za nadolazeću sezonu su sjenila s metalnim odsjajem. Na modnim pistama mogli smo vidjeti kombinacije nježnih boja i tekstura, ali isto tako i ona izrazito pigmentirana intenzivnih boja s dodatkom glittera. Srebrnim, zlatnim, brončanim i sivim bojama postignut je vrlo zanimljiv i sofisticirani look: McQueen, Chanel, Armani. Intenzivne sjajne boje na očima kojima je postignut dramatičan look, vidjeli smo na Dior i Versace revijama.

Metalni sjaj na usnama – punk i futuristički

beauty trendovi jesen 2014

Brončano ili smeđe sjenilo intenzivno naneseno na cijeli kapak do obrva i ispod donjeg kapka, dok su usne metalik sjajne smeđe ili ružičaste boje - Rodarte.

www.irenamakeupartist.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.