Što se tiče frizura, zajednički nazivnik većine velikih revija s nedavno održanih tjedana mode u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu, jest - podignuta i vezana kosa. Nismo vidjeli previše volumena, valova, kovrča i raspuštene kose kako je to bilo prošlih godina, već različite verzije repića, punđi i zalizanih frizura

valentino, frizure 2012

Nježne, ženstvene i decentne, frizure na reviji brenda Valentino prizvale su neka davna romantična vremena. Retro duh u svojoj kosi oživite uvrtanjem prednjih pramenova i njihovim vezanjem na zatiljku u rep ili punđu. Vrlo jednostavno i efektno za osvježenje imidža.

christian dior, frizure 2012

Christian Dior predlaže strogo zaglađene, niske konjske repove, povezane pramenovima kose. Ova frizura savršeno će stajati svima vama koje imate dugu ravnu kosu, a idealna je kako za elegantne prilike, tako i za dnevni imidž. 

alexis mabille, frizure 2012

Iznimno su nam se svidjele frizure koje predlaže L'Oreal Professionnel na reviji Alexis Mabille - sitne pletenice zavrnute u mala gnijezda na vrhu glave dat će vam dašak zaigranosti i otkačenosti. Ova frizura kao stvorena je za casual izdanje.

dolce&gabbana, frizure 2012

Revija Dolce&Gabbana unijela je dašak ruske carske estetike u nove trendove frizura - staza po sredini, kosa strogo začešljana i zalizana, zaokružuju lice, uz dodatak ukrasa - perli, traka i sitnih mašnica. Riječ je o vrlo efektnoj svečanoj frizuri koju ćete i sami lako realizirati.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.