Irina Shayk kao ambasadorica ljepote kompanije Avon,predstavlja najnoviju make-up liniju AVON: na globalnom nivou zaštitno je lice kampanje i njezine će fotografije krasiti Avonov katalog i reklamne materijale. Kao make-up model radit će i s globalnom Avonovom visažisticom Lauren Andersen pri prikazivanju načina šminkanja putem video uradaka, fotografija i savjeta kojima će Lauren pokazivati Avon korisnicima kako najbolje postići željeni izgled uz novi Avon make-up

avon true color jesen 2013

Nova Avon make-up linija potpuna je kolekcija make-up proizvoda vrhunske kvalitete koji, zahvaljujući novoj True Color tehnologiji s pigmentima koji se otpuštaju tijekom nošenja, čine boju raskošnom i dugotrajnom.

Kolekcija je to ruževa za usne, sjenila za oči, pudera i podloga, rumenila, sjajila za usne, olovki za oči, usne i obrve, lakova za nokte i maskara posljednje generacije, koja će širokom paletom boja, prirodnih i romantičnih tonova, savršenom pogmentacijom i odnosom kvalitete i cijene svakako predstaviti pomak na tržištu kozmetike. Zahvaljujući biserima i usavršenim pigmentima, na raspolaganju je izuzetan spektar nijansi uz pomoć kojih se može izraziti osoban stil kao modni imperativ današnjice.

avon true color jesen 2013

Pigmenti u Hidrokolor ružu za usnenove Avon linije  stvaraju postojane i odvažne boje. Obloženi su hranljivim shea maslacem tako da usnama daju neophodnu izražajnost i mekoću. Nova formula bogata je česticama ulja od drenjina (arcticberry), antioksidansima, hranljivim sastojcima i omega uljima, obogaćena vitaminom E i uljem te sa zaštitnim faktorom SPF 15. Ruževi iz Avonkolekcije dostupni su u nekoliko varijanti: sjajni, mat, kao i oni koji postižu satenski efekt.

avon true color jesen 2013

Nova moderna četvrtasta pakiranja rumenila i sjenila za oči savršeno kombiniraju jednostavnost i neprolaznu eleganciju. Sjenila za oči su dostupna u svetlucavim i metalik bojama, sa šljokicama ili u mat nijansama. Odabir između 90 različitih nijansi i 4 različita pakiranja: paleta nijansi čistih prirodnih boja u rasponu od svakodnevnih do smjelijih tonova. True Color tehnologija omogućava postojanost boje: boja koju vidite u paleti bit će i boja koju dobijete kad ju nenesete na oči.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.