Vodeća slovenska kuća ljepote, Kozmetika Afrodita, povodom 45 godina uspješnog poslovanja za svoje drage goste pripremila je nezaboravan, biserima obilježen događaj, na kojem je predstavila novu liniju za njegu lica Pearl Prestige

afrodita_biseri_cijela

Glavna nit večeri bili su biseri, dragocjeni dar prirode, simbol bezvremenske ljepote, savršene čistoće i elegancije, koji su i sastavni dio linije Pearl Prestige. Poznato je da ekstrakt bijelih bisera povećava hidrataciju i metabolizam kože, omogućuje bolji tonus kože te djeluje antioksidativno.

afrodita_biseri_cijela1

Iva Šulentić i Egon Marić

U prestižnu bisernu večer goste je uveo »talentirani mladi glas Hrvatske« Egon Marić s glamuroznom izvedbom uspješnice New York, New York. Šarmantna voditeljica Iva Šulentić predstavila je priču o biserima i kozmetičkoj liniji Pearl Prestige, a vrhunske slastice Hotela Esplanade oduševile su svojim izgledom i okusom.

Ovom prekrasnom događaju u znaku bisera odazvali su se brojni gosti iz svijeta medija i estrade. Među uzvanicima su posebno sjajili pjevačica Sanja Doležal, filmska i kazališna diva Marija Borić, voditeljica Ivana Šundov, Ljudevit Grgurić Grga...

afrodita_biseri_cijela2

Danica Zorin Mijošek, vlasnica Kozmetike Afrodita, sa Sanjom Doležal

Kaže se da dragocjeni biseri mogu zasjati jedino u pravim rukama. Ovu večer sjajili su svim svojim sjajem, a proizvodi linije Pearl Prestige omogućuju sjaj na licu vjernih potrošačica koje znaju prepoznati vrhunski proizvod Kozmetike Afrodita.  

afrodita pearl prestige

afrodita pearl prestige

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.