Beauty kolumnistica i vizažistica portala Femina.hr Irena Herceg Gojić bila je domaćica još jednog u nizu svojih glamuroznih beauty partyja. Ovoga puta ugodno žensko druženje održano je u prekrasnom novootvorenom wellness centru CappuccinoSPA. Party je bio savršen uvod u ljetne trendove ljepote i njege

femina party, cappuccinospa

Uz čaj, kolačiće i vrhunsko Zdjelarevićevo rose vino Klinka, u raskošnom prostoru CappuccinoSPA wellnessa, Irena Herceg Gojić i ekipa portala Femina.hr ugostila je svoje prijateljice, suradnice, partnerice i beauty blogerice na još jednom tradicionalnom beauty partyju, koji je završio poklonima Avona, Pevonie Botanice i Pantenea.

femina party, cappuccinospa

femina party, cappuccinospa

Dijana Prtenjača, brand menadžerica kozmetike Pevonia Botanica, službene kozmetike koja se koristi u CappuccinoSPA salonu, uvela nas je u svijet ljetne njege lica i tijela prekrasnim proizvodima ove poznate američke profesionalne spa kuće. Za tonus tijela savjetovala je Pevonia Botanica njegu proizvodima na bazi zelene kave. Za sjaj i mekoću kože istaknula je suho ulje od lavande, a za sve tipove kože losion od papaje. Pevonia Botanica prisutna je u Hrvatskoj i svijetu u najluksuznijim hotelima i spa centrima, a ekipa CappuccinoSPA centra njome tretira lice (od problematične kože do anti-agea) i tijelo.

femina party, cappuccinospa

femina party, cappuccinospa

femina party, cappuccinospa

Irena Gojić dotaknula se ljetnih beauty trendova i pomoću noviteta branda Avon realizirala 3 ljetna looka na 3 beauty blogerice. Kako su ove godine istaknuta 3 trenda – naglašene usne, istaknuti eye liner i brončani look, Irena je osmislila Intense Lips Look, Eye Liner Look i Bronze Look.

femina party, cappuccinospa
     Beauty Blogerica Ana Mandekić (Maybe's New Start) nosila je Intense Lips Look, s naglašenim usnama boje vina, uz pomoć Avonovog ruža Avon Matte Crimson.

femina party, cappuccinospa
      Lenka Grčić (Lenkina Šminkaonica) nosila je Eye Liner Look, s intenzivnom crnom linijom na gornjim kapcima, uz Avon Always on Point crn eye liner.

femina party, cappuccinospa
     Persa Karać (Beauty&Sweets) nosila je Bronze Look, nježni osunčani izgled realiziran Avonovim Mattifying tekućim puderom u nijansi Natural Beige i iluminatorom u prahu Louminous Foundation.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.