Ove jeseni holivudski glamur vraća se na velika vrata, ali bez obzira na koji tip frizure se odlučite ključne su mekane teksture i jako zdrava kosa. Modne piste vrve retro ikonama, uzorima ljepote koji su obilježili našu prošlost. Vraćamo se vremenu elegancije, ali naravno ključan je moderan prizvuk. Možemo primijetiti da se vraćaju trendovi frizura iz 50-ih i 60-ih, ali svaka od njih ipak ima novih detalja

Karolina Krupnicki Jurić
Karolina Krupnicki Jurić

L'Oréal Professionnel

Kao inspiraciju za ovogodišnje jesenske frizure izabrala sam tri ikone glamura prikazane u novoj kolekciji boja L'Oreal Professionnel Retro Nouveau. Ova kolekcija utjelovila je glamur i ljepotu Twiggy, Brigitte Bardot i Elizabeth Taylor, koje svi možemo rekreirati na sebi ovisno o tipu frizure koju odaberemo.

Twiggy frizura

Oko nas se sve češće mogu vidjeti kratke pixie frizure, a trendu kratke kose u zadnje vrijeme „pribjegli" su mnogi u svijetu slavnih. Ako se odlučimo za kratku frizuru bitno je da pod svaku cijenu izbjegnemo efekt kacige što možemo postići bojom kose i razbarušenim stylingom. Za kratke frizure preporučujemo blond nijanse koju su suptilne i svježe te će vam na taj način dodatno otvoriti lice. Kao styling proizvod preporučamo Tecni.art Volume lift pjenu za postizanje volumena te Mythic Oil za blistavi završni učinak. Ova frizura idealna je za sve koji žele postići miks muških i ženski crta, odraslog i djetinjastog.

l'oreal professionnel twiggy frizura

Nećete pogriješiti ako na izrastu imate tamniju bež nijansu, a vrhove svjetlije. Ove sezone trend su hladne smeđe, blond nijanse. Ako se prvi put šišate na kratko, najbolje je da se savjetujete s frizerom jer će on prilagoditi tip frizure tipu vaše kose.

Brigitte Bardot frizura

Desetljećima nakon njezinog prodora pod svjetla reflektora, ljepota francuske glumice Brigitte Bardot i dalje je bez premca. Za sve žene koje žele naglasiti svoju zavodničku i razigranu stranu preporučamo frizuru u stilu Briggitte Bardot. Senzualne, razbarušene kovrče i žarka boja kose koju će vaš frizer lako postići s INOA bakrenim nijansama.

l'oreal professionnel brigitte bardot frizura

Ova frizura inspirirana je karakterističnom Brigitte Bardot razbarušenom punđom. Preporučamo da određene pramenove ipak pustite da postupno padaju preko ramena i doprinesu vašoj senzualnosti. Za postizanje ovakve frizure koristite styling proizvode koji će omogućiti volumen stražnjeg dijela frizure, te imajte na umu da sve morate dobro učvrstiti proizvodom kao što je L'Oréal Professionnel Infinium lak i spremni ste „zasjati" kao pod svijetlima reflektora.

Preporuka: osvježavanje boje između dvaju uobičajenih posjeta svome frizeru - DIA usluga COLOR WAKE UP. Na taj će način vaš sjaj trajati duže i biti besprijekoran.

Njega kod kuće: Vitamino Color linija ili linija INOA Color Care za zaštitu vaše boje od vanjskih agresija.

Elizabeth Taylor frizura

l'oreal professionnel elizabeth taylor

Za kraj ostavljamo ikonu, čija nas bezvremenska ljepota ostavlja bez daha. Njezina voluminozna razbarušena kosa čista je manifestacija glamura. Ova frizura je idealna za sve koji ne žele veliku promjenu, ali ipak žele uočljivu frizuru. Za to je idealna ova poluduga frizura čiji je ključni aspekt izraziti volumen i lagana kovrčavost, te naravno neizbježna upečatljiva boja, hit boja ove sezone, boja patlidžana koju isto tako možete postići INOA bojom za kosu. Kako je za ovakav tip frizure ključan volumen vodite računa o styling proizvodima koje upotrebljavate, a naša preporuka je L'Oréal Professionnel Full Volume Extra pjena za jako učvršćivanje te neizbježno Mythic Oil ulje za sjaj obojene kose koji će upečatljivoj boji ovog „lažnog boba" pružiti efekt visokog sjaja.

Preporuka: Idealna podloga su prirodne tamne baze, kod ove frizure za bazu je korištena INOA, a za pramenove Platinium. Obavezno pitajte svog frizera za DIA uslugu REFLECT ADDICTION koja će vam pružiti beskonačne mogućnosti refleksa.

I na kraju vam samo možemo reći da je ova jesen sa svojim trendovima idealna da otkrijte zvijezdu u sebi!

L'Oréal Professionnel lajkajte na Facebooku: Facebook INOA i Facebook L'Oréal Professionnel
Pratite i službenu stranicu: INOA

Powered by:
l'oreal professionnel logo 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.