Jedna od najvećih modnih manifestacija na svijetu, slavni njujorški tjedan mode, ove je godine kao beauty saveznika odabrao kultni američki make-up brand Maybelline NY. Revije za proljeće/ljeto 2010. prate i nove tendencije u šminkanju za iduću godinu. Pa zavirimo...

maybelline ny lookNakon Amsterdama, Berlina i Moskve gdje je slavni make-up brand Maybelline NY već prisutan kao službeni šminker važnijih modnih događanja, Maybelline NY napokon postaje službeni šminker i u rodnom gradu branda - New York City-ju.

Upravo se ovog rujna otvara nova i važna era branda - MAYBELLINE NEW YORK postaje službeni šminker Mercedes-Benz Fashion Week-a koji svakako predstavlja jedno od najvažnijih modnih događanja na svijetu. Mjesto gdje se "rađaju" i "pokapaju" dizajneri i zvijezde modne scene.

Revije velikih imena poput Calvina Kleina, Diane Von Furstenberg, Max Azrie, Caroline Herrere, Narcisa Rodrigueza ili Michaela Korsa, na kojima se prezentiraju trendovi za proljeće 2010., održavaju se na New York Fashion Weeku, a neke od njih bit će obogaćene upravo paletom Maybelline-a.

Charlotte Willer, izuzetno talentirana svjetska šminkerica za Maybelline New York vodit će tim službenih šminkera za gotovo sve revije kojih je sponzor Maybelline NY.

Revije, koje sponzorira Maybelline NY pažljivo su odabrane, ali ne radi se samo o već priznatim svjetskim dizajnerima, već i mladim, perspektivnim dizajnerima, čija će se imena tek početi intenzivnije pojavljivati u medijima. Maybelline NY je tako ove sezone šminker kolekcija: DKNY, Tracy Reese, Charlotte Ronson, Michael Angel, Erin Wasson x RVCA, Alexander Herchcovitch, Christian Cota i VPL.

Glavna smjernica je dramatičan i fatalan look, jaki i raskošni nanosi maskare i tamni ruževi purpurnih nijansi.

maybelline sminkanje

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.