Novogodišnja je noć stvorena za vatromet kreativnosti pa se ne ustručavajte u igri bojama, teksturama i šljokicama. Osim toga, novogodišnja šminka ima svoje vlastite propise koje, naravno, prilagođavate sami sebi u skladu s vlastitim stilom. Što je u modi ove sezone i koji bi make-up look dodao baš onaj sjaj koji želite?

avon make up nova godina

Pri odabiru šminke za tako jedinstvenu priliku kao što je doček Nove godine, nema strogih pravila. Možda tek jedan, ali važan, izuzetak: nemojte biti sramežljive ili suptilne. Umjerenost je preporučljiva za običan dan, ali novogodišnje zabave pozivaju vas da se igrate svojom šminkom. Učinite nešto ludo, zaigrajte se bojama, sjajem i ne bojte se neobičnih rješenja.

Basic pravila

Prije nanošenja bilo kakve šminke - a osobito prije velike noći – važno je voditi brigu o njezi kože. Savjetujemo vam da o tome unaprijed razmišljate i vjerujemo da vam je njega kože prioritet redovan u svakodnevnim aktivnostima. Ako slučajno nije, preporučamo dobru hidrataciju kože barem 2 sata prije nego što počnete postavljati temelje novogodišnjeg make-upa. Prekrasna, dobro njegovana koža jamči bolji izgled vaše šminke i manje problema s primjenom.

avon make up nova godina

Avonov savjet: Ako želite njegovati kožu i istodobno se staviti u savršeno blagdansko raspoloženje, isprobajte Avonovu zlatnu masku Anew Ultimate, sa stvarnim česticama zlata. Maska ne samo da ima blagotvoran učinak na kožu, već i očarava svojim izgledom i mirisom!

Make-up za novogodišnji party: prvo i najvažnije, treba trajati!

Šminka za novogodišnju zabavu, među ostalim kriterijima, treba i dugo trajati. Zapravo, trebala bi ostati na vama cijelu noć. Zbog toga, važna je kvaliteta i trajnost proizvoda koje nanosite. Naravno, tijekom noći, svakako malo osvježite ruž ili matirajte lice - za 2 mala beauty proizvoda uvijek će se naći mjesta i u najmanjoj svečanoj torbici.

avon make up nova godina

Avonov savjet: Svakako iskoristite mark. podlogu za sjenilo koja će zadržati boje na vašim kapcima, te kvalitetnu podlogu poput Avon True Extralasting pudera kao i npr. Avon True Perfectly Matte ruž za usne koji je i postojan i dugotrajan, uz širok izbor nijansi.

Make-up za novogodišnji party: blink, blink, blink!

Šminka za novogodišnji party ne poznaje ograničenja i zato toplo preporučamo da eksperimentirate - ne samo boju, već i određene proizvode. Uvijek nosite samo ruž za usne i to najčešće crveni? Pokušajte dodati zlatni prah... ili pak totalno iznenadite ljubičastom! Volite li nježno našminkane oči? Ovaj put učinite ih stvarno blistavim i zadivljujućim: dodajte svjetlucave nijanse, zlatne ili srebrne, probajte vatreni dodir poput crvene i narančaste ili se pograjte zelenom i ljubičastom.

avon make up nova godina

Preporučljivo je i poludjeti odabirom boje za nokte. Poigrajte se različitim bojama na prstima ili dodajte zlatni prah omiljenom laku za nokte.

Avonov savjet: Nemojte zaboraviti da se šminkanje ne odnosi samo na oči i usne - pomoću proizvoda za oblikovanje nećete samo konturirati lice. Uz široku četku možete se pobrinuti i za dekolte i optički povećati poprsje!

avon make up nova godina

Ovo je noć u kojoj nećete pogriješiti. Ovo je noć koja dozvoljava vatromet kreativnosti! Želimo vam savršen make-up i nezaboravan provod!

Lucija Josipović
www.avon.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.