Stanice kože neprestano su izložene nepovoljnim utjecajima pa mogu gubiti vodu koja je nužna za njihovu obnovu. Gubitkom vode koža gubi sjaj, čvrstoću i elastičnost te je izložena preranoj pojavi bora. Kako joj pomoći?

avon anew aqua youth

Kako bi koža bila hidratirana, a zahvaljujući tome zdrava i elastična, svakodnevno je treba dubinski hidratizirati i omogućiti stanicama normalno funkcioniranje. Predstavljamo vam inovativnu liniju za dubinsku hidrataciju kože koja sadrži sve što vam treba za osnovne korake njege i osvježenja kože.

Avonovi znanstvenici su otkrili tehnologiju H2O Power koja pomaže zadržati optimalnu razinu hidratacije unutar stanica kože, pomaže im da normalno funkcioniraju te ih štiti od štetnih utjecaja iz okoline. Sve blagodati ove tehnologije moguće je doživjeti na vlastitoj koži uz lagane i osvježavajuće formula proizvoda unutar linije Anew Aqua Youth. Svi su ovi proizvodi hipoalergeni i pogodni za osjetljivu kožu.

Hidratantna krema za lice Anew Aqua Youth (109 kn), namijenjena svim dobnim skupinama, udvostručuje razinu hidratacije i reducira pojavu bora. Čak se 88 posto žena koje su sudjelovale u istraživanju slaže da trenutno umanjuje zategnutost suhe kože, dok se 97 posto njih slaže da je koža dubinski hidratizirana.

Gel za čišćenje lica Anew Aqua Youth (39 kn) kremastom formulom uklanja nečistoće i make up te hidratizira i osvježava kožu, dok krema za područje oko očiju iz iste linije (89 kn) trenutno hidratizira i umanjuje pojavu finih linija. Formulirana kako bi koži oko očiju pružila čvrstoću i zategnutost, krema je pogodna za sve tipove kože i oftamološki testirana.

Za detaljnije informacije nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.