S obzirom na veliki odaziv djevojaka, stručni žiri nije imao nimalo lak zadatak. Djevojke su jedna po jedna pozirale i predstavile se, a slijedilo je proglašenja pet finalistica castinga za Zaštitno lice Dana vjenčanja. Vrhunac castinga u „Gastro Globusu" bilo je proglašenje pobjednice - zaštitno lice Dana vjenčanja 2011. postala je Sara Brkić

sara brkić, dani vjenčanja 2011

Casting za Zaštitno lice Dana vjenčanja održan je u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu, a ukupno se prijavilo 88 djevojaka. Stručni žiri činili su: Anica Kovač, nekadašnja Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta, dr. Zoran Veir, estetski kirurg, Belizar Valić, modni fotograf, Neven Ciganović, modni stilist, Davorka Čičak, direktorica marketinga u Electroluxu, Ivana Čilaš, direktorica sajma "Dani vjenčanja", Dijana Pavković, vlasnica licence Dana vjenčanja te Diana Mikloš, glavna urednica izdanja Dani vjenčanja. Poseban gost na castingu bio je Vanja Grgec, Mister Hrvatske za 2011. godinu i stručni suradnik na portalu „Dani vjenčanja".

S obzirom na veliki odaziv djevojaka, stručni žiri nije imao nimalo lak zadatak. Djevojke su jedna po jedna pozirale i predstavile se, a slijedilo je proglašenja pet finalistica castinga za Zaštitno lice Dana vjenčanja. Prednost od pet bodova ispred ostalih djevojaka imala je Ivana Gugić koja je na Facebooku sakupila najveći broj "Lajkova". Vrhunac castinga u „Gastro Globusu" bilo je proglašenje pobjednice - zaštitno lice Dana vjenčanja 2011. postala je Sara Brkić. Sve finalistice dočekale su i posebno iznenađenje, a to je poziv da nose svih sedam modnih revija na predstojećem jesenskom sajmu "Dani vjenčanja". Pobjednica Sara Brkić dodatno će nositi kolekcije i na humanitarnoj reviji u sklopu sajma Dani vjenčanja, čiji se prihod planira donirati za bolnicu Rebro.

anica kovač i neven ciganović

Pobjednica castinga osvojila je i raskošne poklon pakete preparativne i dekorativne kozmetike Juvena, Colistar, Avon, cvijetni buket orhideje u školjci, djelo Radmile Hrdelje, usisivač Electrolux Ergorapido 2u1 te poklon paket iz Schwarzkopfa. Lice Sare Brkić krasit će i naslovnicu časopisa "Dani vjenčanja", čiji se izlazak priprema za 15. rujna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.