Poznati mladi dizajner Luka Grubišić podržao je akciju udomljavanja napuštenih pasa iz azila Dumovec. Naime, iz zajedničke suradnje proizašle su prepoznatljive i atraktivne majice zajedno s ogrlicama i prstenjem od pleksiglasa, koje je Luka osmislio i izradio isključivo u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca

luka grubišić za azil dumovec

Dizajn i materijali od kojih su izrađeni modni detalji dio su specifičnog, prepoznatljivog Lukinog modnog rukopisa, a ti isti predmeti su predstavljeni kao sastavni dio njegove revije 22. listopada na HTC Cro A Porteru. Westgate Shopping City također je prepoznao važnost ovog projekta te omogućio promociju ove akcije i tijekom sljedećih mjeseci. Također, sva tri dana trajanja HTC Cro a portera, azil Dumovec je na štandu prodavao svoje proizvode, uključujući i malu modnu liniju koju je osmislio Luka.

Ovim modnim izletom svi sudionici projekta žele širu javnosti informirati o socijalizaciji pasa koji se trenutačno nalaze unutar Dumovca, kućnim ljubimcima koji su spremni za novi dom. Cilj akcije je pomoći socijalizaciji i udomljavanju napuštenih životinja u azilu Dumovec. Već treću godinu zaredom Nestlé Purina i azil Dumovec organiziraju akciju pomoći u zbrinjavanju životinja "Udomljavanje je fora". Azil Dumovec zadobio je svojim radom pažnju javnosti, sve akcije su iznimno posjećene, a sam azil zahvaljujući intenzivnoj promociji udomljuje napuštene kućne ljubimce u sve većem broju.

luka grubišić za azil dumovec

Dizajner Luka Grubišić, i sam vlasnik psa, velikodušno je ustupio mjesto pod reflektorima napuštenim kućnim ljubimcima, koji samo žele topli dom. Luka, azil Dumovec i Nestlé Purina poklanjaju originalne dizajnerske komade, jer udomitelji zaslužuju nagradu za plemeniti čin udomljavanja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.