Andrea Švaglić, mlada informatičarka iz Rijeke pokrenula je presladak website "Mala Špajza" koji vam pomaže u kuhinji kada nemate ideje ili vremena. Dovoljno je samo označiti namirnice koje posjedujete kod kuće, i Mala Špajza vam nudi recepte 

mala špajza

Sigurno ste se puno puta našli u situaciji da želite ili trebate pripremiti kolač ili tortu, a ideje niotkud? Ili ste, pak, bili kratki s vremenom? Sve se to više puta dogodilo i donedavnoj studentici informatike iz Rijeke, Andrei Švaglić, koja je mnogo svog slobodnog vremena provodila u izradi kolača. Andrea je došla na ideju izrade web stranice koja bi rješavala probleme takvog tipa. S web stranicom Mala Špajza je i diplomirala, bila sudionica ovogodišnjeg Start-up inkubatora u Rijeci, te je ideju konačno i realizirala početkom rujna.

Osim što pomaže u nedostatku ideje ili vremena, Mala Špajza vas i potiče da pripremate i učite nove recepte. Većina često puta nema vremena za pretraživanje recepata, pa se više-manje svi držimo uvijek sličnih i poznatih. Znate da se s određenih 6-7 namirnica može pripremiti jedan kolač kojeg često pripremate, ali niste ni slutili da te iste namirnice možete iskoristiti za možda još barem 2 ili 3 druga recepta!

Andrea u Malu Špajzu uskoro planira ugraditi i nove police s namirnicama, koje bi bile zadužene za slana jela. Mala Špajza vam želi pružiti odgovor na ono, tako često puta postavljano pitanje - „Što kuhati danas?“

"Reakcije su za sada jako pozitivne, u kontaktu sam sa dosta food-blogerica koje mi šalju svoje recepte, koje potom stavljam u bazu Male Špajze. Na taj način se povezujem s curama koje imaju slične interese kao i ja, što me zaista veseli„ – kaže Andrea. 

Website posjetite na: www.malaspajza.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.