U četvrtak, 6. veljače, u zagrebačkom HDLU-u, na Trgu žrtava fašizma 16, otvara se najomiljeniji i najslađi hrvatski festival – Zagreb Coffee & Chocofest – pravi raj za ljubitelje kave i čokolade!

kava i čokolada

Zagreb Coffee & Chocofest najslađi je festival u Zagrebu, Hrvatskoj i šire! Od 6.-9. veljače zgrada HDLU (stara Džamija) na Trgu žrtava fašizma 16, postaje pravi raj za ljubitelje kave i čokolade! Kušajte vrhunske čokolade i kave, zabavite se uz brojne gastro radionice, show cooking, korisna predavanja i dr. Probajte i egzotične čokolade i praline od čvaraka, s pršutom, vinom, maslinovim uljem ili sirove te brojne druge! Vrhunski hrvatski baristi pokazat će vam svoje umijeće latte arta – ukrašavanje kava pjenom i pripravljanju koktela od kave.

Atrakcija Festivala su svjetski poznati umjetnici! Karen Eland, slikarica iz SAD-a, slikat će kavom i čokoladom uživo, a sedmerostruki Guinessov rekorder u izradi velikih mozaika, Saimir Strati radit će mozaike od različitih zrna kave! U subotu, 8. veljače zabavite se na koncertu Africa, Coffee&Choco Sensations - sviraju Ismail Balde Commi (Senegal) & djembe grupa „Silaba" iz Zagreba a pleše se i salsa! Djecu držite pod kontrolom u nedjelju, 9. veljače, na Dječjem čoko danu, kada će uživati u izradi figurica od jestive ticino mase te zabavnom čokoladnom showu i čarolijama Mak teatra.

Program događanja pogledajte na: www.zagreb-coffee-chocofest.com i Facebooku: www.facebook.com/ZagrebCoffeeChocofest

Festival je otvoren od četvrtka, 6. do nedjelje, 9. veljače, od 10-21h.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.