Kultni zagrebački tex-mex restoran i tapas bar Pirates Karaka odnedavno svojim gostima pruža jedinstevni doživljaj odlične klope, zabave i uzbuđenja u jednom. Uvijek veseli i kreativni "gusarski" tim restorana osmislio je istinski doživljaj gusarske pobune na brodu, uz svrgavanje kapetana, nastup brodske lude, ples, zabavu i humor, a sve to uz izvrsne specijalitete. Ako ste u Zagrebu, onda u ovo blagdansko doba odmora i partyja, nikako ne propustite posebno food&fun iskustvo kakvo nećete doživjeti nigdje drugdje

restoran pirates karaka, zagreb

Ako ste u potrazi za nečim što je stvarno posebno - gastronomski užitak i luda zabava u jednom - onda svakako otiđite na Pirates Food&Fun koncept poznatog zagrebačkog restorana Pirates Karaka. Svaki četvrtak od 21 sat tamo vas očekuje odlična večera upakirana u ludu otmicu broda, gusarsko dijeljenje blaga, svrgavanje kapetana, glazbu, ples i humor... Ekipa restorana, uvijek veseli i zabavni gusari, pobrinut će se da vam ne nedostaje uzbuđenja i napetosti, dok ćete uživati u njihovim poznatim tex-mex specijalitetima.

restoran pirates karaka, zagreb

restoran pirates karaka, zagreb

Dakle, ako ste tijekom ovih blagdana u Zagrebu, doživite potpuno novo iskustvo večernjeg izlaska - Pirates Food&Fun - i budite svjedokom jedinstvenom događaju na ovim prostorima. Ukrcavanje na brod je svaki četvrtak do 21h, kada počinje show dinner.

U cijenu od 100 kn uključeni su:
- rum punč
- večera iznenađenja - svi gusari dobivaju istu hranu
- sangria
- obavezna zabava

restoran pirates karaka, zagreb

Svoju Pirates Food&Fun rezervaciju osigurajte na telefon: 01-48-17-150

Restoran pratite na: Pirates Karaka Facebook
Andrije Hebranga 12

Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.