OXBO thEATer novi je gurmanski koncept u sklopu OXBO Urban Bar & Grilla zagrebačkog hotela DoubleTree by Hilton. Svake srijede u OXBO ponudi je prvi hrvatski raw bar, na kojem možete probati kamenice, tuna tartar ili tatarski i još mnogo prekrasnih delicija

raw bar, oxbo urban bar and grill

Glavni kuhar restorana proporuča pladanj na kojem ima svega po malo po cijeni od 150 kuna. OXBO thEATer možete iskoristiti i za guštanje u jedinom Black Angus burgeru u gradu - samo 55 kuna kupit će vam vrhunsku američku govedinu, s domaćim ručno rezanim krumpirima, domaćim ketchupom i pivom. Restoran je postao poznat po svojim Black Angus steakovima, a srijedom u sklopu koncepta OXBO thEATer može ih se jesti u pola cijene - već od 75 kuna.

raw bar, oxbo urban bar and grill

Isprobajte vrhunsku ponudu u neformalnoj atmosferi moderno uređenog restorana OXBO Urban Bar & Grill. Srdačno i stručno osoblje ponudit će savjete koje vino upariti s vašim obrokom. Zabavnu i ugodnu atmosferu tijekom večere svojim glasom će obogatiti Helena Hunčaga. Restoran se nalazi u sklopu hotela DoubleTree by Hilton Zagreb.

Ulica grada Vukovara 269a
TEL: 385 1 6001 914
Oxbo Urban Bar & Grill Facebook Fan Page 
www.oxbogrill.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.