Uživajte u prekrasnoj aromi delikatesnih tartufa i finog ovčjeg sira. Naš chef Luka Raspor donosi vam jelo koje je gotovo doslovno u nekoliko minuta, jelo koje spaja prekrasne okuse i divno izgleda na vašem stolu

široki rezanci s tartufima

Sastojci:

- 1 paket širokih rezanaca
- 50 g maslaca
- 50 g tartufa 
- 1 dl vrhnja za kuhanje 
- 1 dl vode
- 1 dl bijelog vina
- malo peršina
- sol, papar, vegeta 
- naribani ovčji sir 

Priprema: Tjesteninu skuhajte i stavite na stranu. Na maslacu lagano popržite naribane tartufe, dodajte 1 dl vode, 1 dl bijelog vina i vrhnje za kuhanje. Posolite, popaprite, dodajte vegetu i kosani peršin te pustite da prokuha i ubacite rezance. Promiješajte i gore naribajte ovčji sir.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.