Ovaj tjedan čekaju vas prekrasni i korisni pokloni - pripremili smo vam tri Ženska rokovnika za 2014. godinu, u koje ćete moći zapisivati sve važne obveze i planove u nadolazećoj godini. Od tri vesele i originalne naslovnice, izaberite onu koja vam se najviše sviđa!

ženski rokovnik 2014

NASLOVNICA 1 by PUCE; NASLOVNICA 2 by LOLINA KUĆNA MANUFAKTURA; NASLOVNICA 3 by NOHAA

Tri čitateljice koje dobivaju svaka svoj Ženski rokovnik za 2014. po izboru - su:

SANDRA KOVAč, ČAKOVEC

SANDRA PLAZONJA, ZAGREB-SUSEDGRAD

KRISTINA MILEKOVIć, ZAGREB

Što se tiče dizajna, znate da svake godine Ženski rokovnik ima jedan stil, jednu priču koja prati rokovnik za tu godinu. Ove godine to je jedna vesela, šarena, optimistična priča. Takvu godinu vam i želimo. Želja ekipe koja stoji iza Ženskog rokovnika, a i naša želja, jest da vam i korice i svaka strana rokovnika koju otvorite malo popravi dan. Ovo vrijeme u kojem živimo nije baš najbolje, teško je ostati optimističan i pozitivno razmišljati. Iz tog razloga ovogodišnji citati su najinspirativniji mogući. Tako je misao vodilja ŽR 2014. Everything is possible! S uskličnikom, da. To je ujedno bila i inspiracija za dizajn i koncept unutrašnjosti.

ženski rokovnik 2014

Tu je ukupno 14 naslovnica! Šest je osmišljeno po vašim željama, a kako treba bar malo biti u trendu, naslovnice su vrlo „nosive". Šlag na kraju je svakako ovogodišnja suradnja s osam predivnih, kreativnih i pozitivnih mladih ljudi koji su napravili osam naslovnica gdje su na svoj način predstavili ono što jesu, ono što rade.

ženski rokovnik 2014
     Fotograf Deyan Barić je snimio, a Jasmina Bodypaint naslikala lica inspirirana naslovnicama Ženskih rokovnika za 2014.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.