Uz već standardnu 3D kino tehnologiju, filmski blockbuster "Spy Kids: U vrtlogu vremena 4D" moći ćete i mirisati. Posjetitelji će, naime, uz kupljenu ulaznicu dobiti speci­jalnu Aromascope karticu, pomoću koje će doživ­ljaj filma biti još intenzivniji, odnosno, dodati mu još jednu dimenziju - onu mirisnu!

spy kids 4d

Filmski blockbuster "Spy Kids: U vrtlogu vremena 4D" prvi je film koji će se u hrvatskim kinima prikazivati u 4 dimenzije. Uz već standardnu 3D kino tehnologiju, ovaj film će se moći i mirisati. Posjetitelji će uz kupljenu ulaznicu dobiti speci­jalnu Aromascope karticu, pomoću koje će njihov doživ­ljaj filma biti još intenzivniji, odnosno, dodati mu još jednu dimenziju. Aromascope kartica se ogrebe i miriše u trenutku kada se na platnu pojave određeni brojevi vezani uz brojeve na karticama, a za ovaj 4D doživljaj nećete trebati platiti više.

spy kids 4d

U filmu Jessica Alba glumi Marissu Cortez Wilson i naiz­gled ima sve... Udana je za slavnog televizijskog reportera koji je lovac na špijune, rodila je bebu i pomajka je inteligentnih blizanca. No, u stvarnosti, dok im pokuša­va biti majkom, Rebecca (Rowan Blanchard) i Cecil (Mason Cook) jasno joj daju do znanja da je ne žele gledati. Osim toga, njezin suprug Wilbur (Joel McHale) ne bi prepoznao špijuna čak ni da živi s njime - što je upravo i slučaj jer je Marissa umirovljena tajna agenti­ca. Njihov se život potpuno preokrene kad manijakalni Timekeeper (Jeremy Piven) zaprijeti zauzeti planet te Marissu iz sjedišta OSS-a (doma najvećih špijuna u ko­jem je i osnovan Spy Kids odjel) pozivaju natrag u služ­bu...

Film u kina stiže 1. rujna, a pretprodaja ulaznica je već krenula.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.