Cool stvari koje nećete naći nigdje drugdje naći ćete on-line, i to u Večernji shopu. Ako volite super knjige i DVD-e koji se svojom pristupačnom cijenom i kvalitetom razlikuju od svih ostalih, ili ako tražite idealan poklon za članove svoje obitelji, Večernji shop pravo je mjesto na kojem ćete brzo i lako naći ono što tražite

vecernji shop

Večernji shop najprije će vas iznenaditi svojom raznolikom ponudom knjiga, DVD-a i audio knjiga. On doista zadovoljava mnoge ukuse i uzraste. Probrane edicije, koje se kreću od vrsnih kuharica, preko knjiga o interijerima s maštovitim idejama za uređenje doma, do opsežnih studija o povijesti i povijesti umjetnosti, samo su mali segment Večernji shopa.

Klinci im neće odoljeti

Kada uđete u ovu virtualnu prodavaonicu teško ćete iz nje izaći. Mame i tate sigurno će fascinirati veliki izbor knjiga za djecu, posebno ekskluzivna Disneyjeva edicija „Predivan svijet znanja", kroz koji poznati i dragi Disneyjevi junaci vode vaše klince, upućujući ih u tajne svijeta - „Ljudsko tijelo", „Planet Zemlja", „Dinosauri", „Čuda podmorja", „Atlas svijeta"... - to su samo neki od naslova u ponudi, a uz Mickeyja i Minnie vašim će klincima svakako biti puno lakše i zabavnije učiti o kukcima i paucima ili čudima znanosti i tehnologije. 

Djevojčice će teško odoljeti slatkom i šarenom svijetu Winxica, veselih dugokosih vila, koje su prepune divnih i praktičnih savjeta za sve klinke, koje žele biti u trendu. Komplet od 10 knjiga predstavlja knjigu, dnevnik i bojanku u jednom za djevojčice od šest do deset godina i brojne druge sadržaje na 100 stranica. Winx klub razveselit će svaku djevojčicu brojnim savjetima o prijateljstvu, ljubavi, modi, šminkanju, komunikaciji, receptima, ljepoti i brojnim drugim temama... Vile Winx zanimljivim pričama i atraktivnim ilustracijama u 10 knjiga vode svaku djevojčicu kroz svakidašnjicu na prekrasan i jedinstven način, otkrivajući tajne kako postati prava i nezamjenjiva Winx djevojčica i ispuniti svoje vrijeme kvalitetno i zanimljivo.

vecernji shop, disney edicija, winx edicija

Edukativni sadržaji za male i velike objedinjeni su u nekoliko raskošnih atlasa, općih enciklopedija, BBC-jevih učilica engleskog jezika, filozofskih knjiga (od kojih je svakako najeksponiraniji Nietzscheov filozofski klasik „Tako je govorio Zaratustra")...

Pametno i sa stilom

U ponudi se ističe i nekoliko „monumentalnih" naslova za one koji su pasionirani ljubitelji povijesti, filozofije i politike. „Tito - Tajne vladara" Zvonimira Despota opsežna je publicistička analiza Titova lika i djela, popraćena vrhunskim fotografijama, originalima iz Titove fototeke koja se danas čuva u beogradskom Muzeju istorije Jugoslavije. Ona obuhvaća oko 15.000 fotografija koje prate Tita od 1948. do 1980. godine u Jugoslaviji i svijetu, privatno i službeno, a za ovu knjigu odabrano je oko 150 fotografija.

Na Večernji shopu naći ćete i nekoliko povijesnih knjiga Josipa Horvata i Slavka Pavičića, te opsežnu knjigu o Herojima Vukovara i hrvatskom Domovinskom ratu.

vecernji shop, tito i vlaho bukovac

U sklopu edicije Hrvatski moderni slikari, Igor Zidić autor je opsežne monografije o Vlahi Bukovcu, kroz koju razmatra opsežno djelo ovog velikana hrvatskoga slikarstva iz perspektive post-moderne, istražuje zakonitosti njegova formiranja i analogno tomu nastajanja njegovog djela. No ljubitelje povijesti umjetnosti, zanimat će također i Zidićeve knjige o slikarima Josipu Račiću i Leu Juneku.

Učlanite se u Večernji Shop Facebook Fan Club, jer članove kluba čeka niz pogodnosti, popusta i iznenađenja!

Sve ostale bogate detalje ponude potražite na: Večernji shop

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.