Tako su preslatke i tako im je teško odoljeti! A još su k tome i korisne. Kutijice za uloške dizajniralo je sedam dizajnera koji su kroz njih pružili vedru, ženstvenu i modernu interpretaciju sedam grijeha. Grijesi su ovom prilikom prikazani kroz prizmu malih ženskih užitaka i ugađanja - Pohlepa, Žudnja, Bijes, Lijenost, Neumjerenost, Zavist i Oholost

libresse dizajnerske kutijice za uloške

Ovom kolekcijom Libresse slavi pravo svake žene da osjeća žudnju za lijepim stvarima i pravo na bilo koje druge male užitke i ugađanja sebi, a ujedno poklanja i dizajnerski modni dodatak koji odgovara trenutnom raspoloženju žene koja ga nosi i bira. Žene često 'gube živce' noseći uloške u torbi jer oni se uvijek mogu izgubiti ili uprljati, a naporno je i nositi sa sobom cijelu torbu prilikom odlaska u toalet. Upravo zato je Libresse predstavio kolekciju od sedam kutijica kao moderno, lijepo i praktično rješenje za čuvanje uložaka u torbici. Uz to, svaka žena ima priliku sakupiti cijelu jedinstvenu i limitiranu kolekciju te uživati u različitosti dizajna ili jednostavno imati jednu kutijicu za svaku torbu.

libresse dizajnerske kutijice za uloške

Kolekcija sedam kutijica je trendi i moderan dodatak koji nadopunjuje stil i osobnost svake žene. Svaka kutijica dizajnirana je s puno sitnih reljefnih detalja i praktičnog je oblika i veličine.

Libresse kolekcija kutijica bit će dostupna tijekom travnja i svibnja uz svaku kupnju dvostrukih pakiranja Libresse Invisible Normal, Invisible Super i Natural Ultra uložaka po cijeni od 19,99 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.