Veliku novootvorenu bio&bio trgovinu u zagrebačkoj Ozaljskoj 71 posjetio je i Mario Valentić, vjerni kupac bio&bio proizvoda, a njegovi su favoriti Zelena magma i Oatly zobeni napitak. Otkrijte koji su vaši best of proizvodi u ponudi ovog poznatog bio-lanca

mario valenticU Ozaljskoj 71 otvorena je proširena bio&bio trgovina koja se prostire na 160 m2, a svojim kupcima nudi više od 2500 ekoproizvoda svjetski poznatih brandova iz asortimana hrane, dodataka prehrani, prirodne kozmetike i sredstava za čišćenje.

Svoju je bogatu ponudu nedavno proširila i novim brandovima prirodne kozmetike, velikom ponudom tjestenina, bogatom ponudom japanskih proizvoda, a odnedavno su ponudu svježih proizvoda obogatili i Sojade jogurti i deserti. Trgovina bio&bio raspolaže i s parkirališnim prostorom koji će omogućiti ugodniju kupnju.

Novootvorenu trgovinu posjetio je i Mario Valentić, i sam kupac u bio&bio trgovini, a njegovi su favoriti Zelena magma i Oatly zobeni napitak. Za njega je zdrava prehrana zapravo način života, a uočio je da mu ove namirnice daju obilje energije. U bio&bio se i sam okušao u pripremi zelenog cappuccina te podijelio s prisutnima svoje bio&bio iskustvo i dobar osjećaj.

Budući da Mario aktivno vježba i trenira, predstavnica bio&bio Katarina Komerički Briševac skrenula mu je pažnju na dva dodatka prehrani Spirulinu i JointAstin koji su omiljeni proizvodi aktivnih, no i rekreativnih sportaša, jer su protuupalnog djelovanja te obiluju hranjivim sastojcima koji su odlična nadopuna prehrani i daju energiju potrebnu za vježbanje.

Tijekom svibnja svake srijede od 15 do 20 i petka od 17 do 20 sati u bio&bio u Ozaljskoj održavat će se Healthy hour i Healtea party s raznim promotivnim aktivnostima. Sva događanja u bio&bio trgovinama obojena su i novim sloganom "Dobar osjećaj" pa vas pozivamo da svoj dobar osjećaj potražite upravo u Ozaljskoj 71 u svijetu ekoproizvoda.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.