Romantični i simpatični, s daškom prošlih vremena i daškom humora, shabby chic detalji za uređenje interijera koje smo odabrali, unijet će svježinu u vaš životni (i radni) prostor te svaki interijer učiniti neodoljivo šarmantnim i posebnim. Dodajte svom domu notu vintage romantike!

miris prirode

U zagrebačkoj Mesničkoj ulici otvorena je nova trgovina Miris prirode - na prostoru veličine preko 100 m² moguće je pronaći najveći izbor svijeća Yankee Candle, mirisa za dom i auto, sezonskih mirisa, osvježivača za kuću i pribora za svijeće. No, u ponudi trgovine Miris prirode nalazi se i široka paleta predmeta za opremu i dekoraciju doma, masivni i kovani namještaj te predmeti koji slijede romantični francuski vintage stil opremanja doma.

miris prirode

U novouređenom Mirisu prirode, uz estetsku vrijednost i kvalitetu, ponuda zadovoljava nekoliko različitih stilova opremanja domova, čiji je cilj uz pomoć boja, namještaja, dodataka i dekoracije, stvoriti što ugodnije ozračje prostora u kojem boravimo. Tako se u ponudi nalazi veliki broj predmeta koji su karakteristični za rustikalno romantični stil s naglaskom na kovanom namještaju kao što su regali, stolovi i stolci iskoristivi za unutarnje i za vanjske prostore. S obzirom da u Mirisu prirode postoji mogućnost odabira željene boje i odsjaja odabranog komada namještaja, svaki kupljeni predmet, osim što je ručno izrađen, može biti unikatni i pritom najbolje usklađem s budućim prostorom u kojem će biti smješten. Ponuda masovnog namještaja odnosi se na različite oblike i veličine regala, vitrina, ormara, stolova, stolaca i klupa, fotelja, dvosjeda i trosjeda, kao i noćnih ormarića. U trgovini Miris prirode moguće je osjetiti i dašak romantike, budući da se u ponudi nalaze predmeti koji će u dom unijeti novi romantični francuski stil – izrezbareni stolovi i noćni stolići koji podsjećaju na francusku Provansu, fotelje, vitrine i ostali dekorativni elementi za potpuno novi šarm bilo kojeg prostora.

U centru Zagreba, u Tkalčićevoj 61, svoja ja vrata nedavno otvorila još jedna šarmantna mala trgovina kućnim dekorativnom predmetima koji će vam srce ukrasti svojom simpatičnošćuu, humorom i kreativnim nabojem.

le prase

le prase

Riječ je o dućanu Le Prase u kojem prvenstveno možete naći preslatko izrađene kasice prasice, ali i niz drugih simpatičnih komada za svoj dom. Le Prase su pokrenuli Alan i Tajana kako bi u sivu recesijsku svakodnevicu unijeli malo boja, duha i humora, a vrlo je brzo javnost totalno "poludjela" za njihovim preslatkim mirisnim, ručno rađenim kasicama prasicama. Tko voli shabby chic detalje u svojim sobama, slatke i duhovite natpise, simpatične figurice te tko cijeni dobre dizajnerske ideje, obožavat će koncept Le Prase. (www.leprase.com )

remake

Jedan od najpoznatijih brendova sa shabby chic detaljima za dom je srpski konceptualni projekt Remake koji svoju trgovinu ima u Beogradu (Čumićevo sokače, lokal 15) te koji svoje neodoljivo duhovite, slatke i drsko šarmantne komade prodaje i u Zagrebu u trgovini Prostor (Mesnička 5, u dvorištu). Od rokovnika i blokića, preko plakata i naljepnica, do jastuka, porculanskih servisa i ukrasa za zidove, Remake je jedan od pionira duhovitog shabby chic dizajna na ovim prostorima. Dašak vintage romantike, ali i punokrvnog humora, glavne su odrednice predmeta za dom koje nudi Remake, a njegov će home decor posebno voljeti žene jer se u ponudi nalazi niz otkačenih komada s "girl power" citatima poput: "You will miss me someday, motherfucker!" ili "Do you know what it's like to be fabulous?" ( http://remakehome.net/ )

remake

remake

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.