Početak godine rezerviran je za Sajam vjenčanja, događanje s dušom koje vrvi dobrim idejama, modnim revijama, promocijama, nagradnim igrama, izlagačima, ali i pozitivnom energijom, smijehom i druženjem

sajam vjenčanja 2012

Čast da otvori novu sezonu vjenčanja pripala je zasluženo čarobnom gradu na Dravi, Osijeku. U prekrasnom prostoru hotela Osijek 14. i 15. siječnja 2012. budući mladenci moći će kreirati svoju vjenčanu priču do najsitnijeg detalja i uživati u raznim zanimljivostima. Uz brojne izlagače naglasak je i ovoga puta stavljen na humanitarnu akciju, a sav prihod od humanitarne tombole ide u prilog Udruzi DOKKICA, dječjoj osječkoj kreativnoj radionici. Njihov cilj je osigurati minimalne uvjete potrebne za kvalitetan, uspješan, zdrav rast i razvoj novih naraštaja te prevencija asocijalnog ponašanja djece i mladih kao i poticanje kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

Vrijedne nagrade

Fond nagrada humanitarne tombole je uistinu velik, a kao glavnu nagradu izdvajamo „Dan iz snova" čija vrijednost iznosi 15.000 kuna. U tom paketu jedan sretni posjetitelj može osvojiti; najam vjenčanice i svečane haljine, sve popratne modne dodatke i večernju haljinu za kumu po njenom izboru kao trajni poklon od Salona vjenčanica Klara, pozivnice i zahvalnice s potpisom Čarobnog tima, te light show renomirane tvrtke za rasvjetu vjenčanja Tobler.

sajam vjenčanja 2012, osijek
Treću godinu za redom Sajam vjenčanja Osijek i mladi kreativci Škole za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti Osijek žive modu u punom smislu riječi. Podržite ih i ove godine jer su maštoviti, kreativni, smjeli i nadasve razigrani, skloni eksperimentu. Njihovi radovi oduševljavaju, posebno oni koje pripremaju za modne revije Sajma vjenčanja Osijek. Oni su 4.C, razred, dizajner odjeće, mentorice Goranke Golubović

Kako bi se na vrijeme informirali i posjetili Sajam vjenčanja te uživali u modnim revijama, radionicama i ukusnim zalogajima donosimo vam raspored događanja. Ulaz na Sajam je besplatan.

Program Sajma vjenčanja Osijek:

Subota 14.1.2012.

10.00 otvaranje Sajma
12.00 modna revija & degustacija torti i kolača
15.00 cvjetna radionica; moderator Martina Popović Novosel, urednica Cvijeća, posebnog izdanja magazina vjenčanja
18.00 VIP modna revija
20.00 zatvaranje Sajma

Nedjelja 15.1.2012.

10.00 otvaranje Sajma
12.00 modna revija & degustacija torti i kolača
15.00 novi trendovi vjenčanih frizura i make-upa; moderator Tihana Tomljanović
17.00 modna revija
19.00 zatvaranje Sajma

Fotografija: Romano Decker i Dejan Kutić
Styling: Petar Trbović
Make up: Simona Antonović
Frizure: Mijo Majhen za Glamour
Model: Nadja Božić za Talia Model/Colors

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.