Prošle godine Havaianas je iznenadio novim unisex modelom japanki, Logomania, koji se isticao po velikom logotipu ispisanom na potplatu. A ove godine kolekcija se proširuje i donosi zanimljive modele za sve osobe koje obožavaju boje te žive u skladu s vrijednostima koje i sam brend podržava 

havaianas top logomania multicolor

Inspirirana slobodom stila, nova kolekcija Havaianas japanki, Top Logomania Multicolor, podiže trend istaknutih logotipova na odjeći i obući na sasvim novu razinu. Logotip je više od simbola, on nosi dušu i vrijednosti brenda. Logotip tvrtke Havaianas predstavlja ljubav, zabavu, slobodu i sreću, a kolekcija Top Logomania Multicolor sve to utjelovljuje u svom živopisnom dizajnu te nastoji unijeti malo razigranog brazilskog duha u svačiji životni stil i modni izričaj.

havaianas top logomania multicolor

Za izradu ovih šarenih japanki korištena je nova tehnologija koja spaja gume različitih boja u model s gradijentnim tonovima. Top Logomania Multicolor kolekcija sastoji se od japanki u pet kombinacija boja namijenjenih svakom raspoloženju. Modeli iz Top Logomania Multicolor kolekcije odlično će se uklopiti u odvažne i urbane modne kombinacije prepune veselih boja ili dodatno podići minimalistički i ležeran outfit kojem nedostaje malo boje za bolje raspoloženje.

havaianas top logomania multicolor

Havaianasice su prepoznate po svojoj kvalitetnoj izradi te ona nije izostavljena ni kod ove kolekcije. Njihova čvrsta guma drži nogu stabilnom i čuva ju od sklizanja, a zbog njihove udobnosti lakše se možete opustiti tijekom ludih ljetnih avantura. Ova originalna kolekcija sigurno će se naći na listi želja mnogih, osobito sada kada je dobila veselije i otkačenije ruho. 

havaianas top logomania multicolor

Uz Havaianas ljeto nikada ne završava, bez obzira gdje se nalazili. Svoj omiljeni model Top Logomania Multicolor japanki možete pronaći na službenoj stranici Havaianasa.

havaianas top logomania multicolor

Više informacija o proizvodima i cijenama nalazi se na www.havaianas-store.com/en.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.