Palmers Fly Away kampanja za jesen/ zimu poziva na jedinstveno putovanje – u godini kada slavi 100 godina od pojave prvog grudnjaka i početka poslovanja, vodeći brand donjeg rublja vodi vas u svijet zavodljivog donjeg rublja, izmišljeni svijet u kojem je sve moguće!

palmers fly away

Bilo kada i bilo gdje, nova Fly Away kolekcija osmišljena je za žene koje znaju kako rasplamsati maštu – prevedeno to znači superiornu kvalitetu, vrhunske materijale i besprijekornu udobnost. Posvećujući posebnu pozornost brojnim detaljima, Palmers donosi „božanstvenu" kolekciju za sve putnike i poziva na put u svijet sofisticiranosti, stila, šarma i elegancije.

palmers fly away

Nije bitno samo kakvu odjeću nosite, već i kakvo donje rublje koristite. Ono mora biti udobno, meko, elastično, kako bi pružilo maksimalnu udobnost tijekom putovanja. Upravo Palmers Fly Away kolekcija – donje rublje, homewear program i čarape - osigurava idealnu nadopunu za svaku prigodu, bilo da je riječ o haljinama ili top majicama.

palmers fly away

palmers fly away

palmers fly away

Povodom proslave 100 godina ženstvenosti, Palmers u rujnu svoje vjerne kupce u Hrvatskoj daruje nevjerojatnim poklonom! Za svaku kupovinu u minimalnom iznosu od 800 kn, u periodu od 1. do 30. rujna u bilo kojem Palmers storeu u Hrvatskoj, kupci ostvaruju pravo na savršen dar – besplatan povratan let u neku od top 15 europskih destinacija! Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Frankfurt, Lisabon, London, Milano, Pariz, Rim, Beč i mnoge druge europske prijestolnice nikada nisu bile bliže!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.