Modni brend Eloo, još jednom nas podsjeća da eleganciju ne moramo zanemariti kada se temperature spuste ispod nule. Ekološki održive kreacije dizajnerice Ivane Ravlić, koja je ovog puta inspiraciju potražila u osamdesetim i devedesetim godinama, dio su zimske, bezvremenske, i vrlo nosive kolekcije, pod imenom “Around the clock”

eloo kaputi

Predivni, udobni i lako nosivi kaputi iz najnovije kolekcije brenda Eloo izrađeni su od kvalitetnih tkanina pa nam tako model Sheila dolazi u najfinijoj alpaka vuni. Također topao i podatan vuneni kaput Eileen dolazi u prekrasnoj senf žutoj boji, koja je ove sezone u trendu. Kaputi brenda Eloo nosivi su od jutra do mraka i u gotovo svim prilikama, ženstveno naglašavajući liniju tijela, a mogu se kombinirati doista na sve.

eloo kaputi

Savršeno krojen klasično crni sako Rio s dvostrukim kopčanjem neizostavan je dio u garderobi svake žene koja u danu mora „odigrati“ više uloga pa je jednako primjeren odlasku na poslovni sastanak kao i večernjem izlasku, a bluza Valerie, koja nam dolazi u crnoj i bijeloj varijanti, a izrađena je u kombinaciji najfinije Crepe de chine svile i organdi svilene tkanine,  u kombinaciji s hlačama Levon nepogrešiva je modna kombinacija.

eloo kaputi

Kolekcija “ Around the clock”  dostupna je online na http://eloo-dizajn.hr/

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.