Tommy Hilfiger najavljuje početak nove sezone inspirativnom kampanjom  "Wish You Were Here", snimljenom na prekrasnom otočju Sveti Vincent i Grenadini. Kampanja slavi opušteni karipski lifestyle koji odgovara jedinstvenom stilskom potpisu Tommy Hilfigera. Tirkizno more i bijele pješčane plaže savršeno zaokružuju opušteni stil kampanje

tommy hilfiger ljeto 2016

Behati Prinsloo, po treći puta brand ambasadorica, i njezini prijatelji brodolomci izgledaju fantastično dok uživaju na plaži. Istražujući na kopnu ili pokoravajući valove, ona je pustolovka, spremna napisati vlastite avanture i povesti prijatelje u potjeru za dobrim životom.

tommy hilfiger ljeto 2016

tommy hilfiger ljeto 2016

Casual stil otoka spaja se sa sportskim komadima u jedinstvenom twistu. Mornarski plava, crvena i bijela kombiniraju se s floralnim printevima u softisticiranim, ali opuštenim komadima – poput pletenine i haljina s prugicama boje slatkiša, prozirnih majici, blejzera i košulja u kombinaciji s divljim floranim printevima. Miješaju se nautički i tropski utjecaji s dodirom osunčanih boja i sportskih detalja.

tommy hilfiger ljeto 2016

tommy hilfiger ljeto 2016

Fotografija Craiga McDeana, styling Karla Tempera i kreativna direkcija Treya Lairda pobrinuli su se da "Wish You Were Here" obuhvati svaki detalj vizualnog identiteta Tommy Hilfigera – drskost, zaigranost i beskrajnu doza "coola". Kampanja izražava i predanost branda daljnjem globalnom širenju ženskog dijela asortimana.

PRODAJNA MJESTA:

ZAGREB – Tommy Hilfiger monobrand store, Avenue Mall
ZAGREB – Tommy Hilfiger monobrand store, Centar Cvjetni
ZAGREB – Tommy Hilfiger accessories, Kaptol Centar
RIJEKA- The Core multibrand store, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.