Gotovo mjesec dana nakon velike samostalne revije "Forever... I love you" u ozračju koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, Robert Sever predstavlja vizuale za kolekciju koje je dizajner snimio na lokacijama u Budimpešti

robert sever kampanja forever i love you

Budimski dvor, trg ispred zgrade mađarskog parlamenta, ulaz u operu... samo su neke od slavnim lokacija glavnog mađarskoga grada koji je Robert Sever odabrao kao savršeni kulisu svoje modne čarolije. Dvadeset jedan vizual nastavak je priče koju je poznati dizajner započeo kroz samu kolekciju, a nadovezuje se na imaginarnu priču o mađarskoj princezi koja bježi s Romima. 

robert sever kampanja forever i love you

"Ta je ideja bila moja stilistička kreativna inspiracija, pa mi je bilo logično za lokaciju izabrati Budimpeštu, koja je ljepotom dala savršen karakter cijeloj priči. Osim toga, to je moj najdraži grad, čijim se ulicama, bogatoj baroknoj arhitekturi i povijesti stalno vraćam - osobno, a i kao kreativac. Želio sam da fotografije izgledaju monumentalno, sa širokim kadrovima koji su prepuni ljepote pojedinih arhitektonskih objekata, u simbiozi s krupnijim kadrovima u kojima se vide bogati detalji odjeće i nakita koji stvaramo, kao i Anina osobnost, koja je bila ključna za ovu kampanju", kaže Robert Sever o svojoj novoj kampanji i dodaje kako je snimana tri dana te kako je njome njegova vizija kolekcije Forever… I love you - je potpuna.

robert sever kampanja forever i love you

Kolekcija sastoji se od 40 total lookova koji su potpuno definirani i izrađeni u RS radionici, a obuhvaća sve - od dnevnih hlača, bogatih baršunastih i voluminoznih kaputa i ogrtača do lepršavih bluza s volanima. Okosnica kolekcije su prirodni materijali u zemljanim tonovima, odnosno u bojama renesansnih i baroknih slika i zapravo je, kako kaže dizajner, miks njegovih najvećih hitova.

robert sever kampanja forever i love you

"Ideja kojom se bavimo iznimno je funkcionalna, suvremena i nosiva odjeća koja uzorcima, detaljima te retro inspiracijom podsjeća na neka minula vremena. Odjeća koja ima određenu dozu nostalgije i spaja tradiciju i bezvremenski chic sa zanatskom kvalitetom okosnica je svake moje kolekcije", istaknuo je dizajner.

robert sever kampanja forever i love you

Uz odjeću, prepoznatljiv potpis RS brenda je total look, koji se zaokružuje torbama i nakitom vlastite izrade. Kolekcija je prožeta nijansama dragog kamenja - od zelene, smeđe preko ljubičaste do zlatne. U ovoj kampanji prikazuje i neke nove modele, koji su nastali u novoj etapi kolekcije.

robert sever kampanja forever i love you

Cijeli styling je, kao i na reviji, zaokružen čizmama iz nove kolekcije Poche Paris, s kojim ove sezone brend ostvaruju i kreativnu suradnju, pa će čizme u prodaji nositi posebnu oznaku "Selected by RS" .

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.