Moda nije samo podsjetnik na ljepše dane, ona je i inspiracija za one koji dolaze i kojima se svi radujemo. Upravo je to svojom novom kampanjom učinio Igor Djuga, mladi dizajner čiji brend Identity već neko vrijeme osvaja srca zaljubljenica u modu

identity modna kampanja

Iako imamo osjećaj da je sve stalo i da se ovim vremenima ne nazire kraj, umjetnici nas svakodnevno svojom kreativnošću podsjećaju kako se iza kulisa itekako događa život. Svjesni i zahvalni radi svih koji su svakodnevno na prvoj crti, sve više mladih dizajnera pokušava na neki način pridonijeti optimizmu koji je svima prijeko potreban.

identity modna kampanja

Neke ljude veseli priroda, neke otkrivanje raznih okusa, nekima dan može popraviti pjesma koju čuju na nekoj od radijskih postaja. No, postoje i oni koji svoju viziju i poruku prenose kroz modu i stvaranje haljina, koje podsjećaju na vremena kad je druženje i gužva bilo nešto sasvim normalno. Među njima je i Igor Djuga, dizajner koji stoji iza brenda Identity.

identity modna kampanja

Nova kampanja modnog brenda Identity je lepršava, zabavna, eksplozivna i optimistična. Postoji nekoliko motiva radi kojih je Igor Djuga osmislio ovu kampanju: dvije godine brenda u Zagrebu, godišnjica otvorenja njegova shoowrooma u zagrebačkoj Draškovićevoj ulici i želja da na poseban način predstavi kolekciju koja jasno oblikuje njegovu modnu viziju.

identity modna kampanja

"Ovo je optimistična kampanja kojom želim potaknuti druge da vjeruju i da ne odustaju. Htio sam napraviti nešto suprotno od ovog aktualnog i "novog normalnog", bolje rečeno, depresivnog. Ova kampanja je svojevrsni Studio 54 mog brenda, a New York i moj život ondje je odigrao veliku ulogu u mom stvaralaštvu. Možda još uvijek ne možemo putovati, ali u mislima je moguće biti gdje god poželite. Možete reći da sam sanjar, ali to uistinu vjerujem", opisuje Igor i dodaje kako su modeli u njegovoj kampanji najtraženije hrvatske manekenke, na čiji je rad iznimno ponosan i s kojim ga, osim posla, veže i prijateljstvo. 

identity modna kampanja

Nova stvarnost ne može izbrisati činjenicu da se i dalje treba veseliti i slaviti, možda prema nekim novim pravilima. Proslave, eventi, maturalne zabave, rođendani, svi se pitamo kako će to izgledati. Ali uvijek možemo odjenuti nešto lijepo i uživati u tome, i to nam nitko ne može zabraniti ni oduzeti. Upravo zato će vrata Identity showrooma biti otvorena za vas (uz prethodnu najavu).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.