Svjesna utjecaja ulične na visoku modu, hrvatska dizajnerica Vesna Pretković snimila je očaravajuću modnu kampanju u gradu koji nikada ne spava – New Yorku. Radi se o seriji fotografija koje je na ulicama planetarno popularnog grada snimio fotograf Robin Pretković, a glavne zvijezde kampanje su Korina i Klara Pretković i poznata svjetska manekenka Marion Špehar, koja radi i živi u New Yorku

vesna sposa jesen 2016

Umjetnički svodovi Brooklynskog mosta, velebni neboderi, Central Park i Peta avenija dizajnerici su "poslužili" kao modna pista koja je privukla mnogobrojne prolaznike. Jesenska kolekcija "New York City" je elegantna, stilski drugačija, ali i dalje vjerna mješavini eksperimentalnih i trendi silueta te klasičnih krojeva vrhunske kvalitete po kojima je Vesna SPOSA poznata. 

vesna sposa jesen 2016

Zaljubljenice u domaći dizajn tako će ove jeseni/zime 2016. uživati u trendovskim večernjim haljinama i kombinezonima modernih boja i krojeva, a mladenke u bajkovitim vjenčanicama.

vesna sposa jesen 2016

vesna sposa jesen 2016

Dizajnericu je oduševila urbana energija i modni izričaj New Yorka i definitivno je uspjela svoju modnu viziju prenjeti u ovu ženstvenu kolekciju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.