Još nas samo nekoliko dana dijeli od najluđe noći u godini. S obzirom na zabavu i provod koji se od te noći očekuje, mnogi naši poznati Novu godinu provode radno. Tako će i Indira Vladić sa svojom Coloniom zabavljati Dubrovčane do dugo u noć. Kako bi sve izgledalo vrhunski, Indira je udružila snage sa poznatim hrvatskim dizajnerom Ivanom Aldukom. Alduk i Indira surađuju već duže vremena, a ovo je samo jedan od zajedničkih projekata. I inače Alduk specijalno za nju izrađuje custom made kostime i haljine

ivan alduk i indira

Alduku je inspiracija za ovu posebnu kostimografiju za proslavu dočeka Nove godine na Stradunu bio Napoleon Bonaparte. Svojom energijom i stavom Indira će ga izvrsno utjeloviti, ali naravno u modernoj reinterpretaciji koja je prilagođena sceni - kako funkcionalnošću tako i estetikom. Crno - zlatna kombinacija kostima je akcentirana crvenim detaljima i uz frak koji će se postupno skidati, jer su svi djelovi sastavljeni tako da služe u svrhu koreografije, Indira će imati crno zlatnu haljinu sa zanimljivim grafičkim rasporedom boja i kroja. Dosta izazovno i seksi, scenski efektno i prilagođeno najluđoj noći u cijeloj godini.

„S Indirom je izvrsno raditi na scenskim kostimima i njenim nastupima jer iz vas izvlači ono najbolje i najkreativnije. Svojim stavom i energijom savršeno prenosi estetiku dizajnera, a to je slučaj i s ovom kostimografijom koju smo posebno smišljali. Osim na vizualnom djelu, pazili smo i na funkcionalnost te na tehničku stranu modela koji se moraju tokom nastupa rastavljati, skidati i tako dodatno začiniti cijeli vizualni identitet ovog tuluma za kojeg vjerujem da će biti medju najboljima. Dugo surađujemo, imamo međusobno povjerenje i to je razlog uspješne suradnje", izjavio je Ivan Alduk.

Plesači i plesačice su također stilski usklađeni s Indirom jer imaju crno-bež-zlatne kostime koji prate inspiraciju i koji su dosta izazovni, ali opet i kreativni. Plesačice su moderne dame u mini krinolinama i s polukorzetima, a plesači su moderni, markantni muškarci u crnim, transparentnim kostimima s nekim bondage detaljima. Dodatan element ove uspješne suradnje je i stilist Ivan Friščić koji svojim savjetima i intervencijama u mnogome pridonosi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.