Najpoznatiji brand japanki na svijetu Havaianas pokrenuo je internetsku trgovinu u Hrvatskoj gdje svi zaljubljenici u ovaj kultni brand mogu online odabrati, platiti, te čekati dostavu svojih omiljenih komada na kućnu adresu

www.havaianas-store.com

Na ovaj način Havaianas stvara više distribucijskih kanala, pa tako osim maloprodajnih mjesta, nudi ponudu i na web shopu, kako bi proizvodi iz bogate ponude bili dostupni što većem broju ljudi. Ova vijest zasigurno će razveseliti poklonike ovog svjetski poznatog brazilskog branda, pogotovo one koji žive na udaljenim lokacijama Hrvatske, budući da će lakše i brže doći do željenih komada.

Ključno je bilo da se stvori mjesto u kojem se brzo i jednostavno može obaviti kupnja. Prednost ovog oblika kupnje je svakako i dostava narudžbe na kućni prag kupca. Dostava je moguća na području cijele Hrvatske, a u većini slučajeva dostava traje 3 do 5 radnih dana osim za otoke gdje se dostavlja prema redu voženja za otočna mjesta. Dostava se vrši radnim danima od ponedjeljka do petka, te subotom.

Web shop nudi i opciju povrata narudžbe ukoliko Vam ne odgovora veličina, boja ili ste promijenili mišljenje. Kupci mogu unutar 30 dana za zamijeniti proizvod za drugi bez naknade. Za sve informacije i savjete profesionalni, pouzdani i educirani tim službe za korisnike stoji kupcima svakodnevno na raspolaganju.

www.havaianas-store.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.