Povodom predstavljanja nove ALDUK BRIDAL kampanje, modni dizajner Ivan Alduk donosi i aktualni lookbook. Lookbook prate i savjeti poznatog dizajnera kako odabrati pravu vjenčanicu koja će izvrsno pristajati

alduk bridal look book

Poznata modna fotografkinja Mare Milin i ovaj je put zaslužna za pročišćene lookbook fotografije koje vjerno prikazuju estetiku ALDUK BRIDAL linije. Već nekoliko sezona omiljeno i zaštitno lice dizajnera Ivana Alduka mlada je i atraktivna Ivana Vukušić iz Talia model. Make-up baziran na glamuroznim filmskim divama djelo je stalne suradnice vizažistice Mihaele Dodić, a uvijek ženstvene velne i stajling kose odradila je Tanja Kuštović iz Keune Akademije.

alduk bridal look book

Kolekcija od 19 atraktivnih modela ALDUK vjenčanica nudi široku paletu krojeva, silueta, tkanina i ručnih dorada, a specifična je jer je bazirana na unikatnosti svake vjenčanice koja se izrađuje prema mjerama klijentice uz nekoliko proba. Pri izboru idealne vjenčanice, potrebno je paziti na estetske i funkcionalne karakteristike vjenčanice, a savjeti iskusna dizajnera mogu biti od velike pomoći.

"Bez obzira na trendove koje prevladavaju, potrebno je izabrati model vjenčanice koji odgovara vašoj građi i vašem osobnom modnom izričaju. Vjenčanica koja vas nadopunjuje kao osobu i u kojoj se najbolje osjećate je dobitna kombinacija i u njoj ćete na kraju najbolje i izgledati.", kaže Ivan Alduk za pravilo koje je vrlo jednostavno i kojeg svi znamo, ali ga često zaboravimo.

alduk bridal look book

alduk bridal look book

Navika pri izboru vjenčanica je i da s budućom mladenkom na probe ide nekoliko prijateljica, mama, kuma i razni drugi, što ju vrlo često zna zbuniti pri samoj odluci, jer se radi o subjektivnom viđenju što se kome više ili manje sviđa. Potrebno je imati drugo mišljenje osobe kojoj vjerujete, ali ne pretjerivati.

"Moderni krojevi koji laskaju tijelu, u kojima se može lako kretati i u kojima ćete izgledati ženstveno i lijepo su najčešći izbor klijentica. Ono što definitivno ne sugeriram su krute podstave i kolutovi, sjajne tkanine koje šire, te nisko rezani korzeti optočeni plastičnim kristalićima koji daju dojam kiča i jeftinosti. Decentna i pristojna, ženstvena i u svom stilu - to je ono što treba biti nit vodilja pri izboru vaše idealne vjenčanice.", objašnjava Ivan.

alduk bridal look book

Cijene ALDUK vjenčanica prilagođene su dizajnu, kvaliteti izrade i individualnom pristupu koji omogućava i promjenu detalja na odabranom modelu vjenčanice. Kreću se od 6.000 do 9.000 kuna, a vlastiti termin za probu vjenčanica buduće mladenke mogu dobiti na mail ivan@alduk.hr, putem Facebook stranice ALDUK ili na www.alduk.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.