Početkom ljeta uvijek počinjemo razmišljati o vježbanju kako bi odlično izgledali na plaži, no ponekad nismo dovoljno motivirani. Kao dodatna motivacija trčanju iz Nikea stiže Photosynthesis kolekcija inspirirana ljetom, suncem i prirodom

nike_photosynthesis_cijela

Dolaskom sunčanih dana sve se budi, a zeleni parkovi i sunčane ulice mame trkače van. Bilo da je riječ o prvom ili stotom trčanju, jutarnjem ili večernjem treningu, sunce je uvijek dodatna motivacija. A, uz lijepo vrijeme, motivacija za trčanje je i dobra oprema. Prozračni materijali, lagane i udobne tenisice, faktori su koji pridonose boljem treningu. Ako se tome pridoda atraktivan dizajn, opravdanja za izostanak treninga nema. Cvjetni dizajn Photosynthesis kolekcije inspiriran je suncem i toplim danima koji pokreću trkače, kao i razdobljem u godini kada sunčeva svjetlost pretvara pupoljke u cvijet.

Kolekcija dolazi u muškoj i ženskoj varijanti, a sastoji se od majice za trčanje, Elite Photosynthesis čarapa, te tri tipa tenisica za tri različita stila trčanja - Nike Air Zoom Pegasus 32, Nike Free 5.0 te Nike LunarGlide 6.

nike_photosynthesis_cijela1

nike_photosynthesis_cijela2

nike_photosynthesis_cijela3

Cijene:

Majica Photosynthesis – 349 kn

Šilterica Photosynthesis – 229 kn

Tenisice Air Zoom Pegasus 32 Photosynthesis – 999 kn

Tenisice Nike Free 5.0. Photosynthesis – 999 kn

Tenisice Nike Lunarglide 6 Photosynthesis – 1099 kn

Artikli iz kolekcije Nike Photosynthesis dostupni su u Nike shopu Ilica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.