Modna kuća MAK ove godine slavi 30. godina rada i djelovanja. Tom prigodom snimljena je i kampanja koja slavi ženu. MAK žena je moderna, samosvjesna i ženstvena, ona je poslovna žena u kreacijama kuće Mak iz Splita, koja nam donosi svoju najljepšu modnu priču simbolična naziva „This is Mak“. Najnovija kampanja Makove kreatorice Nede Makjanić Kunić hommage je kolekcijama koje su obilježile njezinih trideset godina na modnoj sceni

modna kuca mak

Raskošni kaputi s paspuliranim detaljima, voluminozne suknje, hlače od pepita uzoraka, haljine od eko kože u ljubičastim tonovima te otkačeni sakoi, inspirirani su Makovom prvom pret-a-porter kolekcijom predstavljenom još davne 1986. godine. Kako naglašava splitska kreatorica Nada Makjanić Kunić, riječ je o bezvremenskim komadima zbog čega Mak svih ovih godina vole poslovne žene različitih zanimanja i životne dobi.

modna kuca mak

modna kuca mak

Upravo stoga, za zaštitno lice svoje rođendanske kampanje Neda Makjanić Kunić angažirala je stilisticu i model Mimi Rončević koja se odlično snašla u ulozi poslovne žene - vječno u pokretu, ali istodobno modno osviještene. Uz kapute, među kojima se ističu  patchwork modeli, zvijezde slavljeničke priče najdugovječnije splitske modne kuće su neobični materijali, od eko krzna do umjetne kože, a poseban naglasak je na otkačenim i zavodljivim bojama - jer sve je to Mak.

modna kuca mak

modna kuca mak

modna kuca mak

Šminka: Roberta Rakuljić
Frizura: Ivana Marušić za salon Sananda
Styling: Mimi Rončević
Fotograf: Karlo Hečimović

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.