Resort kolekcija Sophia za ljeto 2015. s potpisom Roberta Severa podigla je prilično puno prašine u modnom svijetu čim je lansirana prije nekoliko tjedana. U sklopu te očaravajuće ženstvene mini kolekcije od 10-ak odjevnih kombinacija, najviše je pažnje privukla famozna žuta suknja od čipke (rasprodana u hipu) te raskošan nakit, posebno krune/rajfovi za kosu, koji su postali must-have modni dodatak ljeta

krune robert sever

Uz njih ćete se osjećati poput kraljice – posebno, glamurozno, fatalno te pomalo nedodirljivo, no ipak ljetno i razgirano. Jer one su doista nesvakidašnji komad nakita. Krune s potpisom Roberta Severa iz resort kolekcije Sophia 2015. prekrasan su, minuciozno rađen modni dodatak, pažljivo ručno stvaran od početka do kraja. Oduševljavaju oblicima, bojama i kombinacijom materijala. Mogu se nositi na niz frizura, a i najjednostavniju će ljetnu modnu kombinaciju pretvoriti u nešto sasvim posebno i kraljevski.

krune robert sever

Svaki komad nakita iz resort kolekcije Sophia izrađen je od kombinacije kristala, metala, riječnih bisera i koralja. U nekim novim formama i kombinacijama nakit naglašava koloristički ton kolekcije i eklektičnu temu te tako zaokružuje ideju resort linije. Nakit, kao i famozne krune/rajfovi, koji su prepoznatljiv modni dodatak RS branda, djelo su Slobodana Velickog.

krune robert sever

krune robert sever

krune robert sever

krune robert sever

„Ovoga smo puta krune/rajfove radili od kombinacije ručno kačkane čipke s kristalnim cvjetovima, kao i s ručno izvezenim detaljima. Takav rad svaki ovakav komad stavlja na visoki dizajnerski nivo, što je i osnova RS branda.", ističe Slobodan.

Više na:

Robert Sever Facebook
Robert Sever Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.