Sve poklonice brenda poznatog po haljinama koje odišu ženstvenošću i elegancijom napokon su došle na svoje jer ih u samom centru grada pod Marjanom čeka prekrasan dizajnerski atelje u kojemu će pronaći omiljene komade brenda Anovi

 anovi-cijela5

U svom prepoznatljivom romantičnom stilu, dizajnerica Ivona Glavaš sama je uredila prostor u kojem će se odsad moći pogledati, isprobati i kupiti njene kreacije koje su namijenjene zaljubljenicama u modu koje žele biti posebne, drugačije i jedinstvene.

anovi

U povodu otvaranja ateljea, predstavljeni su najnoviji Anovi modeli koji odišu ženstvenošću i elegancijom te kolekcija ženskih majica na kojima se nalazi lik Ivoninog psića Lotte. Za taj odjevni komad inspiracija joj je bila prva majica koju je izradila i koja je u kratkom roku osvojila mnoga srca postavši najtraženiji Anovi proizvod.

anovi

"Vlastiti atelje mi je velika želja odmalena. O ovom danu maštala sam još kao djevojčica dok sam smišljala modne kombinacije za svoje lutkice. Danas znam da je sve moguće ako sam tako odlučiš, čvrsto vjeruješ u to i ne dopustiš nikome da te obeshrabri." izjavila je dizajnerica Ivona Glavaš, u čijim kreacijama možete uživati u predivnom dizajnerskom prostoru u Svačićevoj 7.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.