„Summer Charms“ je naziv ljetne kolekcije hrvatskog brenda Whisper of Nature, brenda nakita s namjerom i porukom. Ovoga puta je to nakit za ljetne trenutke i ljetne čari jer „Summer Charms“ nakit se nosi kao srećonoša koji privlači pozitivne vibracije

summer charms whisper of nature

Već prvi pogled na ove nježne prekrasne komade nakita Summer Charms brenda Whisper of Nature pruža doživljaj istinskog ljetnog osjećaja uz poludrago kamenje koje donosi energiju ljeta, sunca i mora. Pomno birani kristali u ovoj kolekciji koju je kreirala dizajnerica Hana Dervović, privlače vibraciju senzualnosti, ljubavi, sreće i radosti, baš poput nježnog koračanja pješčanom plažom, a ukomponirano je i egzotično zrno rudrakše koja donosi opuštenost i balans duha, uma i tijela. Prevladavaju nebesko plave, romantično ružičaste i sunčevo žute boje u kombinaciji sa srebrom i zlatom, a facetirani kristali se dodatno presijavaju pod zrakama sunca i daju dašak glamura.

summer charms whisper of nature

Posebnost „Summer Charms“ kolekcije je u srebrnim privjescima u obliku srca, krila anđela ili vječnog znaka Om, koji naglašavaju nježnost, opuštanje i uživanje... sve što ljetni osjećaj donosi. Novitet je prsten naziva „Prsten Nimfe“ prozračnog dizajna na srebrnom lančiću s perlom od facetiranog akvamarina ili srebra. Nakit je suptilan, elegantan i ženstven te savršeno nadopunjuje i dnevne i večernje kombinacije.

summer charms whisper of nature

Nakit na fotografijama nosi Anđela Rončević, prva pratilja Šibensko-kninske županije 2016., poznata modna blogerica koja stoji iza inspirativnog bloga „Live it-Win it“  i lice koje nas često gleda s naslovnica časopisa. Uvijek nasmijana Anđela svojim pozitivnim duhom i senzibilnošću savršeno dočarava poruku „Summer Charms“ kolekcije i divno nosi komplet „Anđeoski poljubac“ s akvamarinom i biserima te komplet „Prava ljubav“ s rozim turmalinom i gorskim kristalom, oba na elegantnom srebrnom lančiću.

whisper of nature summer charms

Prelijepi grad Šibenik, u kojem Anđela živi, je divna kulisa sa svojim romantičnim kamenim ulicama i prekrasnim plažama, naglašavajući opušteno i pozitivno stanje duha.

summer charms whisper of nature

Detalje potražite na: www.whisperofnature.eu

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.