Vruć pijesak na plaži i beskrajno plavetnilo mora od sada su dostupni i kroz dragocjene materijale i suvremeni dizajn nakita Dodo. Uz nove privjeske u obliku sunca, morske zvijezde i školjke sigurno je da će ljetne mjesece pred nama obilježiti nove romanse, poznanstva i, naravno, brojni ljetni festivali

dodo nakit

Ovaj luksuzni brend najpoznatiji je upravo po svojim prelijepo izrađenim privjescima,  čije su poruke univerzalno prihvaćene, jer ljubav, sreća  prijateljstvo pronalaze put do svačijeg srca. Upravo je najpopularniji svjetski glazbeni festival Coachella inspirirao nove komade nakita, čiji dizajn i boje prenose prepoznatljiv boho-chic stil i atmosferu Kalifornije.

dodo nakit

Privjesci u obliku sunca i školjke, koje možete pronaći i na njiihovoj zagrebačkoj adresi u draguljarnici Malalan, Cesarčeva 6-8, izrađeni su od ružičastog zlata, dok je morskoj zvijezdi pridodan i sjaj emajla. U novoj ponudi nalaze se i rainbow narukvice od lakiranog srebra, koje će zasigurno oduševiti sve mlade, ali i one koji se tako osjećaju, jer godine nisu samo broj, kao što ni Dodo privjesci nisu samo nakit. Znalci će reći da je najvažniji doživljaj i emocije, a upravo su oni sadržani u novoj Dodo kolekciji!

dodo nakit

dodo nakit

dodo nakit

Linija nakita Dodo pokrenuta je 1994. godine od strane luksuznog nakita talijanskog brenda Pomellato. Od samih početaka izdvaja se svojim zaigranim i nekonvencionalnim duhom, koji kroz svoje komade nastoji prenijeti i dočarati poruke i vrijednosti namijenjene trendseterskoj publici obaju spolova. U Zagrebu je ova linija prisutna od 2017. godine, a kreativnim ljubiteljima modernog dizajna i vrhunskih materijala donosi i mogućnost da sami dizajniraju nakit prema vlastitim željama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.