Muška klasika koja graniči sa ženskom elegancijom posljednjih nekoliko godina oduševljava ljubiteljice mode. Engleske oxfordice ovog su proljeća doživjele potpuni preporod. Naime, s naglašenim reljefnim materijalima i u sjajnim metalnim nijansama, one su ponovno zauzele vrh modnih ljestvica

mass oxfordice

Nove modele karakteriziraju drske kombinacije boja – od sjajnih metalnih tonova do nježnih roza i sivih nijansi. A s obzirom da pravilo sezone nameće da su oksfordice sve samo ne klasične, na ovim se cipelama isprepliće više različitih, kontrastnih materijala i uzoraka. Vašu pažnju pridobit će sigurno one oksfordice na kojima su spretno ujedinjeni reljefni uzorci, imitacije životinjskih uzoraka, sjajni, mat i isprani materijali, a „točna na i“ su i sitni sjajni kamenčići.

mass oxfordice

mass oxfordice

mass oxfordice

Oksfordice će ovog proljeća biti glavni predmet stajlinga. Apsolutni must have je debeli potplat koji je u prepoznatljivoj kombinaciji bijelog „sneaker“ potplata i imitacije pluto materijala. Nove oksfordice su drske i odvažne, a istovremeno ih se lako može kombinirati gotovo svakom stajlingu i za različite prigode. Idealno će pristajati uz klasične hlače i košulju, kao i uz romantičnu odjeću ili neku izazovnu suknju. Potpuna engleska klasika s daškom glamura.

mass oxfordice

mass oxfordice

Cijene: 499 i 599 kn

Više na:

www.mass-shoes.com
Mass Facebook

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.