S prvim zrakama sunca i vjesnicima proljeća stižu i novi modeli tenisica Nike Air Max - Nike Air Max1 Ultra Moire te ženska kolekcija Nike Air Max Ultra City

nike air max ultra city

Priča o slavnim tenisicama Air Max započela je prije 27 godina, kada je Nikeov dizajner Tinker Hatfield izumio tehnologiju "Visible Air" - koncept koji je ostao postojan do danas i koji je zauvijek promijenio dizajn tenisica za trčanje te izbrisao granice između sportske i urbane kulture. U gotovo tri desetljeća stvorena je Air Max obitelj koja je sada upotpunjena proljetnim modelima.

nike air max ultra city

nike air max ultra city

Nike „sportswear" City kolekcija dolazi u šest cvjetnih varijacija modela Nike Air Max 1 Ultra. Kolekcija je inspirirana gradskim stilovima - Londona, Milana, New Yorka, Pariza, Šangaja i Tokija – domovima strastvenih trkača. Šest varijacija dizajna prate tri različita uzorka, a svaki je inspiriran karakterističnim cvijećem i određenim umjetničkim stilom.

Ruže i ljiljani predstavljaju moderni New York i romantični, rokoko stil Pariza. London i Tokio predstavljaju ruže i cvjetovi trešnje u kombinaciji s gotičkim stilom. Za Milano i Šangaj odabrani su ljiljani i cvjetovi šljive u renesansnom stilu.

nike air max ultra city

nike air max ultra city

nike air max ultra city

Modeli iz kolekcije Nike Sportswear Women's City dostupni su po cijeni po od 1450,00 kn u Nike shopu Ilica te trgovini NOSS.

Tenisice Nike Air Max 1 Ultra Moire dostupne su, na Nike prodajnim mjestima po cijeni od 1199,00 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.