Visoke ljetne temperature pozivaju na opuštene i razigrane odjevne kombinacije. Napokon se možete prepustiti kombiniraju najupečatljivih boja i uzoraka, lepršavih materijala te sve začiniti velikom količinom modnih dodataka. Osim najdražih sunčanih naočala ili slamnatog šešira, ono što će osvježiti svaki ljetni outift je originalan i zanimljiv nakit

freywille ljeto 2018

U ljetnim mjesecima gotovo da nema ograničenja prilikom odabira idelanog nakita. Budite hrabri i kreativni te posegnute za svim onim narukvicama, ogrlicama i prstenjem koje tijekom godine čuvate u ladicama. Šarenilo je must have ljeta, a nama uvijek priziva asocijaciju na neodoljivi FREYWILLE nakit. Bečki stručnjaci u izradi luksuznog, umjetničkog nakita od emajla, s nama su podijelili nekoliko smjernica kada su u pitanju boje koje će najbolje istaknuti i laskati preplanuloj puti.

freywille ljeto 2018

freywille ljeto 2018

Za profinjene i klasične kombinacije, idealan su odabir upečatljivi zlatni komadi. Baš poput svjetlucavih zraka sunca, zlato će obasjati kožu te joj dati onaj svjež i glamurozan sjaj. Nadalje, tirkizna je prava statment boja ljeta, a nezaobilazne su i sve nijanse plave. Tirkizni tonovi zrače vitalnošću i dobrim zdravljem, a savršeno se uklapaju uz bijele odjevne kombinacije. Uz nakit energičnih narančastih i koraljno crvenih tonova, sigurno ćete privući pozornost, a izazovan izgled možete dodatno naglasiti ružem ili lakom za nokte u istim nijansama.

freywille ljeto 2018

freywille ljeto 2018

U galeriji donosimo naš izbor savršenih ljetnih komada nakita, a FREYWILLE ponudu možete istražiti na http://shop.freywille.com/hr/  ili u njihovom butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2

Zasluge za modne fotografije s modelom : fotograf Franjo Matković, Petar Trbović potpisuje styling i umjetničko vodstvo, model je Leonarda Zeba, Talia Models, a šminku i kosu potpisuje Mirta Pejić.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.